David Cook & Kris Allen
David Cook & Kris Allen

Artistit

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen! Konsertti on siirtynyt uudelle päivälle 14.10.2021! Euroopan kiertueella myös Suomeen saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol kilpailun voittajia. David Cook voitti 7.

American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja. Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

Suomessa kaksikko esiintyy akustisesti 14.10.2021 Helsingin keskustassa sijaitsevassa On The Rocksissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet lippuja joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.