Sports

Artistit

Lapsuuden ystävät Cale Chronister ja Christian Theriot ovat huomanneet, että elämä voi muuttua milloin tahansa. Perspektiivit muuttuvat, suhteita tulee ja menee, ja koti on missä tahansa haluat. Sportsille tämä kaikki kuvastaa heidän elinikäisen ystävyytensä monimutkaisuutta, kasvamisen voittoja ja tappioita sekä matkan varrella saatuja opetuksia, jotka ovat vaikuttaneet heidän maailmankatsomukseensa.

Tulsan laitamilla Oklahomassa kasvaneet Cale ja Christian tapasivat ensimmäisen kerran yläasteella. -Olemme tehneet ja musiikkia eri nimien alla siitä asti kun olemme olleet vain 13-vuotiaita”.

Sports syntyi tästä lähes vuosikymmenen kuluttua. Musiikillisesti Sports tuo mielikuviin nuoruuden idyllisyyden suloisten melodioiden ja aurinkoisten funk-syntikoiden avulla. Heidän mutkikkaat, mieltälaajentavat kappalerakenteet ovat lämpimiä ja luovat maailman, jossa David Bowie, The Beach Boys ja The Clash yhdistyvät.

Sports nousi kuuluisuuteen ensimmäisen kerran vuoden 2015 debyyttisinglellään ”You Are The Right One”. Heidän debyyttiprojektinsa Naked All The Time (2015) ja sen seurannan People Can-t Stop Chillin (2016) tuotti lisää kriitikoiden ylistämiä sinkkuja, kuten: -Panama-, ”Whatever You Want- ja -Someone You’d Rather Be Dating.- Bändi palasi vuonna 2018 ensimmäisen täyspitkän levynsä, Every’s Invited -kanssa.

Tähän mennessä Sports on kerännyt yli 100 miljoonaa suoratoistoa, mikä on vaikuttava saavutus yhtyeelle, joka on pysynyt uskollisena itsenäisille juurilleen ja DIY-eetokselleen.

Vietettyään viimeiset kolme vuotta erillään, Cale ja Christian löysivät itsensä taas kotikaupungistaan, mutta uudella perspektiivillä, joka on saatu erillään olosta ja kuluneesta ajasta.

Tämä perspektiivi näkyy heidän tulevassa studioalbumissaan Get A Good Look, jolta he julkaisivat vuonna 2020 singlen -Tell You Something-. Kokeellinen ja innovatiivinen kappale hämärtää vaivattomasti syntikkapopin, indie-funkin ja psykedeelisen rockin välisiä rajoja ja merkitsi bändin uuden aikakauden alkua. Toisin kuin edelliset albumit, Get A Good Look julkaistaan kahdessa osassa.

-Emme aikoneet julkaista albumia kahdessa osassa, mutta pandemian myötä meidän oli oltava luovia-, Cale jakaa. -Se antaa meille mahdollisuuden työskennellä musiikin ja visualisointien kanssa metodisemmalla vauhdilla.-

Get A Good Look Pt. 1  sisälsi kriitikoiden ylistämät sinkut “Baby, Baby”, “Never Know” ja “The Look”.