Skip to content

Avoimet työpaikat

Picture of a crowd with hands up
Vastaava tuottaja

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi yhtiömme monien festivaalien, kuten Weekendin ja muiden suurtapahtumien sekä pienempien konserttien ja klubitapahtumien tuotannoista ja niiden koordinoinnista.

Sinulta odotetaan vahvaa kokonaisvaltaista osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta, käsitystä festivaalien ja muiden musiikkitapahtumien kokonaisuuksien suunnittelusta ja tuottamisesta sekä visuaalista silmää ja rautaisia hermoja.

Vastaavan tuottajan vastuulle kuuluvat muun muassa festivaalien ja muiden tapahtumiemme tuotantojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, tuotantojen aikataulutus, alihankkijoiden kilpailutus, festivaalialueiden suunnittelu 2D- ja 3D-ohjelmilla, artistituotannon suunnittelu, lavojen tekninen tuotanto ja tuotantotiimin johtaminen sekä tuotannon vastuualueiden suunnittelu ja niiden toteutumisen valvominen. Toimit työssäsi aktiivisesti yhteistyössä markkinoinnin sekä monien eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Omaat usean vuoden kokemuksen tapahtumien tuottamisesta sekä sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon sekä 2D- tai/ja 3D-ohjelmien hyödyntämisen katsomokarttojen ja aluekarttojen mallintamiseen.

Sinulla on lisäksi kykyä omaksua ja toteuttaa suuria kokonaisuuksia itsenäisesti. Osaat tuotannon aikatauluttamisen, budjetoinnin ja sen seurannan ja raportoinnin. Lisäksi omaat laajan tuki- ja kumppaniverkoston. Arvostamme myös monipuolisia kommunikointitaitoja sekä tavoitteellisuutta, oma-aloitteellisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa monikansallisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja sitoutuneen tiimin, joka on valmis auttamaan sinua onnistumaan tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme tapahtuma-alan monipuoliset edut ja liukuvan työajan ja etätyön mahdollisuuden

All Things Live Finland Oy on osa kansainvälistä All Things Live -konsernia, joka on Euroopan nopeimmin laajentuva tapahtuma-alan yritys. Konsernin järjestää vuosittain yli 7000 tapahtumaa miljoonille asiakkailleen yli seitsemässä maassa. All Things Liven laajaan artistiedustukseen kuuluvat mm. Nightwish, Veronica Maggio ja Lukas Graham.

Hakuaika:

27.09.2022 – 30.10.2022
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhdetyyppi:

Vakinainen työsuhde
Palkkaluokka on: I Pääkaupunkiseutu Vaativa asiantuntija-/johtotaso.

Sijainti:

Helsinki, Suomi

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry.fi (at) allthingslive.com. Mahdolliset kysymykset voit lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen.