Skip to content
Picture of a crowd with hands up
Päivittyvä infosivu

Keräämme tälle sivulle tietoa kaikista All Things Liven keikoista jotka ovat siirtyneet tai peruuntuneet. Kaikki konsertit on listattu alle aakkosjärjestykseen. Jokaisen keikkapäivän kohdalla lukee konsertin tämän hetkinen status eli onko keikka siirtynyt toiseen ajankohtaan vai peruuntunut. Lisäämme myös tietoa lippujen palauttamisista sitä mukaa, kun tilanne varmistuu. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on joko vahvistettu peruutetuksi tai siirtynyt. Huomioithan, että lippukaupoissa saattaa olla ruuhkaa, joten palautusten käsittelyssä saattaa mennä hetki.

Siirtyneet tai peruuntuneet konsertit A-Ö

Siirtyneiden ja peruuntuneiden konserttien alapuolelta löytyy lisätietoja All Things Liven peruuntumis- ja siirtymiskäytännöistä.

Mikäli teillä on kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info.fi(at)allthingslive.com

Amanda Tenfjord – On The Rocks 18.2.2023

Konsertti on peruttu. Ostetut liput on mahdollista palauttaa ostopaikkaan 23.1.2023 saakka.

Celine Dion 

Konsertit siirtyvät. Tiedotamme konsertin uudesta paikasta mahdollisimman pian.

MANOWAR – 3.4.2022 Hartwall Arena

Konsertti on siirtynyt, uusi konserttipäivä on 1.2.2023 ja tapahtumapaikkana Espoon Metro Areena. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä.

Michael Bublé – 8.3.2023 Nokia Arena

Konsertti on peruttu. Voit hakea lippurahojen palautusta täältä 4.1. saakka.

Tapahtuman peruuntuminen tai siirtyminen

Kaikki ajantasainen tieto tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.allthingslive.fi sekä lipunvälittäjän sivuilta.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, tapahtumajärjestäjä tiedottaa asiasta virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Oston yhteydessä hyväksymien kaupan ehtojen mukaisesti, lipunostaja on kuitenkin itse velvollinen tarkistamaan että tapahtuma ei ole peruuntunut.

Peruuntumistapauksessa liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle. Palautus koskee ainoastaan lipun hintaa, ei lipunvälittäjän mahdollisia palvelu-, toimitus-, tai käsittelymaksuja.

Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy toiseen ajankohtaan, tapahtumajärjestäjä pyrkii yhdessä artistiorganisaation kanssa aikatauluttamaan tapahtuman uudelleen mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli uusi ilmoitettu päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan. Palautuspyyntö tulee lähettää annettujen ohjeiden mukaisesti viimeiseen palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Palautus koskee ainoastaan lipun hintaa, ei lipunvälittäjän mahdollisia palvelu-, toimitus-, tai käsittelymaksuja.

Voimassa olevat tapahtumia ja kokoontumisia rajoittavat toimenpiteet vaikuttavat joihinkin konsertteihin ja tapahtumiin. Olemme yhteydessä niihin asiakkaisiin jotka ovat ostaneet lippuja tapahtumiin joita rajoitukset koskettavat. Sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä meihin tai lipunvälittäjään. Seuraathan kanaviamme ja nettisivujamme päivitysten osalta. Mikäli kysymyksesi koskee lippujen laskutusta tai toimitusta, olethan yhteydessä suoraan Ticketmasteriin, Lippupisteeseen, Tikettiin tai muuhun liput sinulle myyneeseen tahoon.