Picture of a crowd with hands up
Päivittyvä infosivu

Keräämme tälle sivulle tietoa kaikista All Things Liven keikoista jotka ovat siirtyneet tai peruuntuneet. Kaikki konsertit on listattu alle aakkosjärjestykseen. Jokaisen keikkapäivän kohdalla lukee konsertin tämän hetkinen status eli onko keikka siirtynyt toiseen ajankohtaan vai peruuntunut. Lisäämme myös tietoa lippujen palauttamisista sitä mukaa, kun tilanne varmistuu. Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on joko vahvistettu peruutetuksi tai siirtynyt. Huomioithan, että lippukaupoissa saattaa olla ruuhkaa, joten palautusten käsittelyssä saattaa mennä hetki. Siirtyneiden ja peruuntuneiden konserttien alapuolelta löytyy lisätietoja All Things Liven peruuntumis- ja siirtymiskäytännöistä. Mikäli teillä on kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info.fi(at)allthingslive.com

Siirtyneet tai peruuntuneet konsertit A-Ö

Adam Lambert – Helsingin Jäähalli 12.9.2020 

Konsertti on peruttu. Voit palauttaa liput ostopaikkaan 12.9.2020 asti.

Art Garfunkel – Kulttuuritalo 24.11.2020 

Konsertti on peruttu. Voit palauttaa liput ostopaikkaan 10.9.2020 asti.

Billy Ocean – Kulttuuritalo 22.5.2021

Konsertti siirtyy, uusi konserttipäivä on 14.9.2022, tapahtumapaikkana Kulttuuritalo. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa ostopaikkaan 8.5.2020 mennessä.

Blind Channel – On The Rocks 6.2.2021

Konsertti on peruttu. Voit palauttaa liput ostopaikkaan 30.6.2021 mennessä.

Tapahtuman peruuntuminen tai siirtyminen

Kaikki ajantasainen tieto tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.allthingslive.fi sekä lipunvälittäjän sivuilta.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, tapahtumajärjestäjä tiedottaa asiasta virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Oston yhteydessä hyväksymien kaupan ehtojen mukaisesti, lipunostaja on kuitenkin itse velvollinen tarkistamaan että tapahtuma ei ole peruuntunut.

Peruuntumistapauksessa liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle. Palautus koskee ainoastaan lipun hintaa, ei lipunvälittäjän mahdollisia palvelu-, toimitus-, tai käsittelymaksuja.

Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy toiseen ajankohtaan, tapahtumajärjestäjä pyrkii yhdessä artistiorganisaation kanssa aikatauluttamaan tapahtuman uudelleen mahdollisimman pian. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli uusi ilmoitettu päivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan. Palautuspyyntö tulee lähettää annettujen ohjeiden mukaisesti viimeiseen palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Palautus koskee ainoastaan lipun hintaa, ei lipunvälittäjän mahdollisia palvelu-, toimitus-, tai käsittelymaksuja.

Voimassa olevat tapahtumia ja kokoontumisia rajoittavat toimenpiteet vaikuttavat joihinkin konsertteihin ja tapahtumiin. Olemme yhteydessä niihin asiakkaisiin jotka ovat ostaneet lippuja tapahtumiin joita rajoitukset koskettavat. Sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä meihin tai lipunvälittäjään. Seuraathan kanaviamme ja nettisivujamme päivitysten osalta. Mikäli kysymyksesi koskee lippujen laskutusta tai toimitusta, olethan yhteydessä suoraan Ticketmasteriin, Lippupisteeseen, Tikettiin tai muuhun liput sinulle myyneeseen tahoon.