Skip to content
Andrea Bocelli

Supertähti Zucchero mukaan Andrea Bocellin konserttiin Tampereelle huhtikuussa

Scandic Hotels

Hotellikumppanimme Scandic tarjoaa edulliset ja tasokkaat hotellit, varaa hotellimajoitus jo tänään!

Varaa hotelli
Andrea Bocelli saapuu Suomeen huhtikuussa 2023

Andrea Bocellin konsertti on siirtynyt  pidettäväksi 4.4.2023. Kaikki liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä.

Lipunmyynti jatkuu Lippupisteessä ja viimeiset liput ovat myynnissä.

Andrea Bocelli-säätiö on ylpeä voidessaan tehdä yhteistyötä PLUS1:n kanssa, jossa jokaisesta lipusta lahjoitetaan 1 € Andrea Bocelli-säätiön koulutusprojektien tukemiseen Haitilla, joka auttaa maan haavoittuvimmilla alueilla asuville lapsia antamalla heille mahdollisuuden ilmaista heidän potentiaaliansa. Lisätietoja: www.andreabocellifoundation.org

Andrea Bocellin harvinaisen sointuva ja kaunis ääni on hänen todellinen tavaramerkkinsä. Hänen laajaan ohjelmistoonsa kuuluu sekä klassisen musiikin mestariteoksia että viihdemusiikin ikivihreitä. Hän on noussut listojen kärkeen ympäri maailman sekä omien levytystensä että lukuisten duettojen kanssa maailman parhaimpien naislaulajien kera.

Tampereen konsertissaan Bocelli esittää kauneimpia ooppera-aarioita ja ikivihreitä sekä musiikkia uudelta Believe-albumiltaan. Orkesterina toimii Lohjan kaupunginorkesteri ja kuorona espoolainen Dominante.

Andrea Bocelli syntyi 22. syyskuuta 1958 Pisassa, Italiassa. 1990-luvun puolivälissä Bocelli nousi suuren yleisön tietoisuuteen ja sai levytyssopimuksen. Samoihin aikoihin hän ilahdutti oopperayleisöä Verdin Macbethissa ja pääsi esiintymään myös paaville. Tämän jälkeen tie menestykseen oli avoin.

Andrea Bocelli on yksi kaikkien aikojen eniten albumeita myynyt sooloartisti koko maailmassa. Hän on päässyt saavutustensa ansiosta jopa Guinnessin ennätystenkirjaan pidettyään samanaikaisesti kolmea kärkisijaa Yhdysvaltain klassisen musiikin listalla. Hänen levytyksensä rikkovat yhä ennätyksiä ja hänen suosionsa oopperaesityksissä on jatkunut katkeamattomana.

Bocelli on yhä ahkera konsertoija, ja hän myös julkaisee uutta materiaalia tiiviisti. Bocellin uusin albumi, Believe, julkaistiin viime vuoden lopulla. Nyt meillä suomalaisilla on ainutkertainen ilo saada tämä huikea artisti vuosien tauon jälkeen maahamme.

Andrea Bocelli internetissä: www.andreabocelli.com

Italialainen laulajasuosikki Zucchero saapuu esiintymään Andrea Bocellin konserttiin Nokia Arenalle Tamperella 4. huhtikuuta.

Zuccheron albumeita on myyty yli 60 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Hän on monien hittien takaa löytyvä laulaja-lauluntekijä, joka nousi suureen suosioon ympäri maailman 1990-luvulla muun muassa hittiensä Diamante, Il Volo ja Baila (Sexy Thing) / Baila morena myötä. Zucchero on myös tehnyt menestykseen nousseen dueton Senza una donna Paul Youngin kanssa.

Zucchero yhdistää musiikissaan gospelia, soulia, bluesia ja rockia perinteisiin italialaisten balladien rytmeihin ja tunnelmiin. Hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten muiden kansainvälisten artistien kanssa, joihin lukeutuvat Andrea Bocellin lisäksi mm. Eric Clapton, Bryan Adams, Bono, Sting, Luciano Pavarotti ja Ennie Morricone.

Zucchero internetissä: www.zucchero.it/eng

Andrea Bocelli

Believe