Skip to content

All Things Live and Mick Perrin Worldwide present: Ari Eldjárn - Return Of The Icelandic

Islannin suurin stand up -koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen! Koomikko nähdään Helsingin Apollo Live Clubilla lauantaina 16.3.2024.

Islannin suurin stand up -koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen loppuunmyytyjen Edinburgh Fringen, Melbournen ja Lontoon Soho Theatren esitysten jälkeen.

Ari on syntynyt ja kasvanut Reykjavíkissa, ja hän on esiintynyt ohjelmissa kuten “Pardon My Icelandic” (Netflix), “Mock the Week” (BBC Two) ja soittanut Islannin sinfoniaorkesterin kanssa. Odota monia ääniä, kieliä ja havaintoja yllättävän monista samankaltaisuuksista Islannin ja Suomen välillä. Tämä hyperaktiivinen entinen lentoemäntä puhuu kaikesta lentokenttien uhkaavista laavaeruutioista Muumi vaippoihin. Hanki lippusi nyt, koska tämä saattaa myydä loppuun nopeammin kuin ehdit sanoa “perkele”.

”Hänen vitsinsä tuntuvat yhtä raikkailta kuin vuoristoilma… Eldjárnillä on vitsi joka tilanteeseen. En voi suositella tätä valtavan nautittavaa esitystä tarpeeksi.” ★★★★1/2 Herald Sun

”Älykäs, viisas koomikko, jolla on erittäin varma esiintyminen.” ★★★★ Chortle

”…välittömästi houkutteleva opas kotimaahansa, suodatettuna henkilökohtaisten tarinoiden ja samastuttavan havainnollisen huumorin kautta.” ★★★★ The Scotsman

”Yhtä suoraviivaista nautintoa ja vähän vaativaa stand upia kuin Fringe-festivaaleilla.” ★★★★ The Scotsman

”Tulista tavaraa Islannista” ★★★★ The Scotsman

Liput tulevat myyntiin 8.1. klo 11 osoitteeseen https://www.ticketmaster.fi/event/336077 hintaan 38 €. Tapahtuma on K18.

Illan aikataulu
18:00 Ovet
19:00 Ari Eldjárn
19:45 Väliaika (20 min)
22:00 Show päättyy