Skip to content
X Ambassadors

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors saavutti suuren suosion platinaa myyneellä VHS-albumillaan, jossa oli mukana henkilökohtaisia äänikatkelmia veljesten Sam Harrisin ja Casey Harrisin nuoruudesta.

Illan aikataulu:
19:00 – Ovet
20:00 – Morgan St. Jean
21:00-22:30 – X Ambassadors

VHS-albumi sisälsi menestyksekkäät hitit “Unsteady” ja “Renegades”, jotka johtivat bändin kolmen vuoden maailmanlaajuiseen kiertueeseen. X Ambassadors esiintyi myös useilla merkittävillä festivaaleilla tänä aikana. Sam Harrisin lyriikat muuttuivat yhä henkilökohtaisemmaksi, minkä ansiosta yhtye julkaisi vuonna 2018 vaikuttavia singlejä kuten “JOYFUL” ja “Don’t Stay”.

Bändi on tunnettu sitoutumisestaan juuriensa vaalimiseen ja positiiviseen vaikuttamiseen. X Ambassadors järjestivät Cayuga Sound -festivaalin Ithacassa ja keräsivät rahaa paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Vuonna 2019 X Ambassadors julkaisi singlen “BOOM”, jonka graafinen tyyli on suunniteltu pistekirjoituksella ja keltamustalla värimaailmalla. Tämä mahdollisti sokealle Casey Harrisille, yhtyeen kosketinsoittajalle ja Sam Harrisin veljelle, ensimmäisen fyysisen kokemuksen hänen työnsä visuaalisesta ilmentymisestä. Caseylla on jäljellä vain 10 % näkökyvystään, joten tämä oli hänelle merkittävä virstanpylväs.

Morgan St. Jean saapuu supportiksi X Ambassadorsin keikalle 15. helmikuuta! 

Morgan St. Jean on Los Angelesista ponnistava platinaa myynyt laulaja-lauluntekijä, joka nousi tähteyteen vuonna 2015. Lähes 800 tuhatta kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssä sekä viraalihitit, kuten “Not All Men” puhuvat tämän puolesta. Morgan St. Jean arvostaa taidetta, joka on suodattamatonta ja pahoittelematonta, ja haluaa olla tukipilari naisille ympäri maailmaa.

Liput myynnissä Ticketmasterissa hintaan 59 €.

Keikka on K18.