Skip to content
Celine Dion
Céline Dion

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Samaan aikaan kun Celine Dion toipuu terveysongelmistaan, on hän julkistanut uudet päivämäärät aiemmin siirtyneelle Euroopan-kiertueelleen.

Celine ehti toteuttaa ensimmäiset 52 konserttia Courage World Tour -kiertueestaan ennen koronapandemian alkua maaliskuussa 2020. Sittemmin hän on saanut hoitoa lihasvaivoihinsa, jotka estivät häntä esiintymästä. Lisäksi toipuminen vaivoista on kestänyt kauemmin kuin hän toivoi. Hänen lääkärinsä jatkavat yhä tilanteen seuraamista ja hoitojen antamista.

– Olen pahoillani, että Euroopan konsertteja on jouduttu yhä siirtämään. Ensin niin piti tehdä pandemian vuoksi ja sen jälkeen terveysongelmieni vuoksi”, Celine toteaa.

– Voin jo paremmin, mutta minulla on yhä ajoittaisia kipukohtauksia. Haluan olla huippukunnossa, kun nousen lavalle. En jaksaisi enää odottaa, mutta terveyteni ei kuitenkaan salli esiintymisiä aivan vielä. Teen kaikkeni, jotta pääsen sille tasolle, jolla minun täytyisi olla voidakseni antaa 100 prosenttia itsestäni lavoilla, koska se on se, mitä te ansaitsette.

Aiemmille konserttipäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uusiin konsertteihin.

Koronarajoitusten vuoksi siirtyneet Celine Dionin kaksi Suomeen suunniteltua konserttia toteutuvat lokakuussa 2023. Konserttien oli määrä toteutua alun perin Helsingin Areenassa, mutta konserttien järjestäjä, All Things Live, on päättänyt siirtää ne muualle.

Lokakuun 3. ja 4. päivä toteutuvien konserttien esityspaikka ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Celine Dion: www.celinedion.com

Céline Dion

Courage