Skip to content

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30. päivänä samana vuonna he julkaisivat albumin 'Roc Boyz, Vol. 1', joka sisältää hittikappaleita kuten 'Wreckonize', 'What up World' ja 'Badmon'.

Roc Boyzista tuli äärimmäisen suosittu lukiolaisten keskuudessa, ja he osuivat nuorten tunteisiin luovilla sanoituksillaan ja melodioillaan. Johtavana lukiorap-musiikin edustajana he saivat managerin Dennis Kiilin tiimiinsä. Bærumista kotoisin oleva rap-trio julkaisi ensimmäisen kappaleensa uudella urallaan alkuvuodesta 2022 yhdessä tunnetun ruotsalaisen rap-artistin ‘Greekazon’ kanssa. ‘Bonanza’ nousi Norjan top 50 -listalla toiseksi.

Tänä päivänä he ovat keränneet yhteensä yli 150 miljoonaa kuuntelua ja luopuneet lukiomusiikista viedäkseen pohjoismaisen räpin maailman kartalle.
Roc Boyzin menestys on jatkunut useilla megahiteillä, kuten ‘Creem’, ‘Helgen’ ja ‘Misförstått Remix’ yhdessä ruotsalaisen rap-artisti ‘Bell.’in kanssa. Useita muita hittikappaleita on tulossa eri rap-artistien kanssa, ja Roc Boyz on kilpaillut Norjan kolmen eniten striimatun artistin joukossa koko vuoden 2022 ajan. Roc Boyz on ehtinyt valloittaa myös päälavoja tapahtumissa kuten Stavernfestivalen ja Landstreff Stavanger.

Liput 28€ nyt myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/event/337791. Tapahtuma on K-18.

Aikataulu:
19:00 Ovet
21:00 Rocboyz