Skip to content
The Dire Straits Experience 17.2.2024 Kulttuuritalolla
The Dire Straits Experience

“Shiver in the Dark” – World Tour 2024/2025

The Dire Straits Experience “Shiver in the Dark” – World Tour 2024/2025

Illan aikataulu:
Ovet 18:30
Showtime 20:00

Dire Straits Experience kokeneista brittimuusikoista koottu tribuutti-yhtye, herättää henkiin legendaarisen Dire Straits –yhtyeen ikimuistoisen soundin ja mestariteokset, jotka ovat säilyneet ajattomina yli vuosikymmenten. Tämä tribute-yhtye on taitava yhteenliittymä muusikoita, joista erityisesti multi-instrumentalisti Chris White tunnetaan alkuperäisestä Dire Straits –yhtyeestä.

Suomessa yleisö on saanut nauttia kokoonpanon konserteista jo aikaisemmin, ja menestys on ollut mykistävää. Kappaleet kuten ”Sultans of Swing”, ”Romeo and Juliet” ja ”Money for Nothing” ovat saaneet salit täyttymään ja yleisön elämään musiikin mukana.

Tällä kiertueella yhtye palaa juurilleen, juhlistamaan lähes puoli vuosisataa siitä, kun “Sultans Of Swing” ensimmäisen kerran raikasi radioaalloilla. Yhtyeen filosofia tiivistyy Chris Whiten sanoihin: “Sen täytyy kuulostaa ja tuntua yhtä jännittävältä ja dynaamiselta nyt kuin silloin, kun kiersin Markin ja Dire Straitsin kanssa, muuten se ei ole sen arvoista!”

The Dire Straits Experience ei ole pelkästään musiikkiesitys, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka herättää ja luo uusia muistoja. Yhtyeen jäsenten taustalta löytyy yhteistöitä musiikkimaailman suurimpien nimien, kuten Paul McCartneyn, Eric Claptonin ja David Bowien kanssa.

Kokoonpanon vankka kokemus ja tausta takaavat sen, että Dire Straitsin musiikillinen perintö elää edelleen, ja uudet sukupolvet voivat kokea sen saman taian, jonka monet kokivat jo vuosikymmeniä sitten.

Liput “Shiver in the Dark” –kiertueelle tulevat myyntiin keskiviikkona 27.9. klo 10. Varmista paikkasi ja tule kokemaan musiikillinen matka Dire Straitsin maailmaan!

Liput alkaen 54,60€ osoitteesta Lippu.fi.