Skip to content
Weekend Festival 2023

Weekend Festival Time Machine Edition 4.-5.8.2023 Vermon tapahtumapuistossa, Espoossa

Weekend Festival 2023 - Liput & Info

Weekend Festival tuo kesän suosituimmat bileet takaisin pääkaupunkiseudulle, 4.-5. elokuuta Vermon tapahtumapuistoon. Weekend Festival on myyty loppuun ennakkoon lähes jokaisena järjestysvuotenaan.

David Guetta ja Hardwell on kiinnitetty pääesiintyjiksi Weekend Festivaliin lauantaina 5.8. Molemmat on äänestetty maailmalla useamman kerran parhaaksi DJ:ksi. Perjantain pääesiintyjänä on Martin Garrix.Ranskalainen DJ-legenda, David Guetta, huudattaa yleisöä lauantain pääesiintyjänä. Guetta on elektronisen musiikin legenda, jonka biisejä on kuunneltu parhaimmillaan miljardeja kertoja. Hänet onkin valittu kolme kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi. Guettalla on pelkästään Spotifyssa yli 66 miljoonaa kuuntelijaa kuukaudessa.

Toisena lauantaipäivän pääesiintyjänä nähdään Weekend Festivaleille paluun tekevä hollantilais-DJ Hardwell, joka on voittanut maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa. Hardwellia voikin tituleerata yhdeksi elektronisen musiikin huippunimistä. Hardwell aloitti uransa jo 14-vuotiaana ja on sittemmin tehnyt biisejä, jotka tanssittavat kuulijoita vuodesta toiseen. Hitit, kuten Spaceman ja Power (feat. KSHMR), ovat klassikoita elektronisen musiikin ystäville.

Huimassa nousussa oleva, melodista technoa ja progressiivista housea soittava ukrainalainen tuottaja Korolova sekä hollantilainen housetuottaja Ferreck Dawn tanssittavat yleisöä perjantaina 4.8. Samana päivänä Brittien house-tuottajatähti Hot Since 82 saapuu myös Weekend Festivalin lavalle. Brittivahvistusta artistikaartissa edustaa myös Bru-C, joka raivasi tiensä tanssiskeneen sekoittamalla brittiräppiä elektroniseen musiikkiin.

Lauantaina lavalle nousee maailman isoimmilla festivaaleilla, kuten Coachellassa, Glastonburyssa, Tomorrowlandissa ja EDC:ssä esiintyneitä DJ:itä. Maailmanluokan tähdet, kuten saksalainen DJ ja tuottaja Claptone, joka esiintyy kiehtovan maskin takana tarjoilee lauantaina festarikansalle housea. Jo 15 vuotta alalla vaikuttanut hollantilainen Hardstyle DJ ja tuottaja Headhunterz palaa myöskin Weekendin lavalle lauantaina, kuten myös brittiläinen drum & bass tuottaja ja DJ Sub Focus. Drum & bassia päästään nauttimaan lauantaina enemmänkin, kun yksi maailman tunnetuimmista drum & bass tuottajista Metrik saapuu Weekend Festivaliin.

Weekend Festival 2023 12.12. mennessä julkaistut artistit:

Perjantai 4.8.:
Martin Garrix
Bru C
Ferreck Dawn
Korolova

Lauantai 5.8.:
David Guetta
Hardwell
Claptone
Headhunterz
Metrik
Sub Focus DJ Set

HUOM! Korolova, Metrik sekä Ferreck Dawn esiintyvät K-18 alueella.

Lisää esiintyjiä julkaistaan vuoden 2023 aikana. Festivaali on ikärajaton. Festivaalilla on erikseen ikärajoitettuja anniskelualueita täysi-ikäisille festarivieraille.