Skip to content
Weekend Winter Special lauantai 16.12.2023

Scooter ja Neptunica tähdittävät Weekend Winter Specialia lauantaina 16. joulukuuta

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica sekä kotimaiset vahvistukset, Heavyweight Special sekä K–System.

Scooter on pitkän uransa aikana myynyt yli 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, jonka lisäksi heillä on yli 100 kulta- ja platinalevyä eri puolilta maailmaa. Scooter on tunnettu tanssittavat hiteistään, kuten “The Logical Song”, “How Much Is The Fish?” ja “Nessaja”.

Tämän vuoden Weekend Festivalissa loppuunmyytynä lauantaina täydelle yleisölle päälavalla esiintynyt Scooter tulee tarjoamaan vaikuttavan reivisetin, joka takaa ikimuistoisen juhlatunnelman kaikille läsnäolijoille.

Hiteistään kuten “The Rhythm of the Night”, ”Marble” ja ”Love is gone” tunnettu Neptunica on kerännyt tuotannollaan huikeat 300 miljoonaa Spotify-striimiä ja 70 miljoonaa YouTube-katselukertaa. Neptunican EDM-, Hard-Dance- ja House-tuotanto ei tule jättämään yleisöä kylmäksi.

Weekend Winter Special syntyi halusta tuoda maailmantähtiä Suomeen myös festivaalisesongin ulkopuolella.

Kaksipäiväissä tapahtumassa nähdään perjantaina 15. joulukuuta Headhunterzin viimeinen Suomen keikka ennen kuin hän lopettaa keikkailun. Jo melkein loppuunmyydyn perjantain muut esiintyjät ovat Wildstylez, DJ Isaac, Aftershock, Christian Arctica ja Galrav. Lauantaina lavan valtaavat saksalainen teknobändi Scooter, Neptunica, Heavyweight Special sekä K–System.

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.