Skip to content
Kai Hahto – virtuoosimainen rumpali ja mies Nightwishin rumpusetin takana tuo täysin uuden konseptin Apollon lavalle Helsinkiin lauantaina 3. helmikuuta 2024

Shown nimen mukaisesti esityksen pääroolissa on Kaitsu ja hänen rumpujen soitto ­­– yksin. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus sisältää ​​kappaleita muun muassa Nightwishin, Wintersunin, Swallow the Sunin ja Aurin katalogeista, yllätyksiä unohtamatta – kaikki Kaitsun mestarillisesta rumpalin näkökulmasta.

Apollon show on tämän erikoisprojektin ensimmäinen esitys – lisää esityksiä eri puolilla maailmaa julkaistaan ​​myöhemmin.

Kaitsu on innoissaan alkavasta projektista: ”Alone on kunnianosoitus rumpumatkalleni. Vuodesta 90 kun on kierrelty ja levytetty eri bändien kanssa, esimerkiksi Cartilage, Wings, Misantropia, Rotten Sound, Vomiturition, Enochian Crescent, Aggressor, Max on the Rox, Swallow the Sun, Wintersun, Trees of Eternity Auri ja tietenkin viimeiset 9 vuotta Nightwishin kanssa niin nyt on aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan mitä kaikkea on tullut tehtyä viimeisen reippaan 30 vuoden aikana. Tuhansia keikkoja ja noin 40 studioalbumia myöhemmin on aika juhlistaa tätä matkaa, musiikkia sekä omaa 50-vuotisjuhlaa.”

Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Perusliput 29€

VIP -liput 99€ (VIP-lippuja on rajattu määrä, ja ne sisältävät muun muassa Meet & Greetin)

Aikataulu:
19.30 Meet & Greet (VIP)
20.30 Ovet
21 Showtime