Skip to content
B.I
B.I

Lipunmyynti alkaa 21.7. klo 10 Lippu.fi:ssä

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023.

B.I tuli tunnetuksi 2010-luvun jälkipuoliskolla K-pop-poikabändi iKONin keulahahmona, ennen kuin aloitti menestyksekkään soolouransa. Teini-ikäisenä hän aloitti harjoittelun YG Entertainmentilla, ja kilpaili vuonna 2014 rap-kilpailussa Show Me the Money 3. Tämä johti iKONin perustamiseen, jossa B.I toimi keulahahmona, tuottajana ja lauluntekijänä. Yhtye oli välitön menestys ja nousi Korean Gaon-pop-listan kärkeen vuoden 2015 debyyttillään Welcome Back.

B.I jätti iKONin kesäkuussa 2019 heidän kokoelma-albuminsa New Kids julkaisun jälkeen, jonka jälkeen on jatkanut menestysuraansa soolona. Vierailtuaan Epik Highin kappaleessa “Acceptance Speech” B.I teki varsinaisen soolodebyyttinsä singlealbumilla Midnight Blue (Love Streaming) alkuvuodesta 2021. Kesäkuussa julkaistu debyyttialbumi Waterfall oli menestys ja nousi kuudenneksi Gaon-listalla, kiitos osittain singlen “Ila Illa” suosiosta.

Lauluntekijänä ja vastaavana tuottajana jokaisessa julkaisussaan toimineen B.l:n menestys jatkui samana vuonna Cosmosin, hänen jatkoalbuminsa, ensimmäisellä puoliskolla. Vuoden 2022 aikana hän julkaisi singlejä, kuten “BTBT”, jossa mukana Soulja Boy ja DeVita, ja “Keep Me Up”, jotka molemmat esiintyivät hänen EP:llään Love or Loved, Pt. 1 saman vuoden marraskuussa.

Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi

Liput alkaen 44,10 €. Myyntiin tulee myös rajoitettu erä VIP -lippuja, jotka sisältävät mm. yhteiskuvan B.I:n kanssa.
Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

B.I

Top Tracks