Skip to content
Breakbot + Irfane

Ranskahousen sanansaattajat Breakbot ja Irfane saapuvat yhteiskeikalle Jackie Bariin

Keikkapaikka ja päivämäärä on vaihtunut!

Ranskalaisen housen edelläkävijät Breakbot ja Irfane saapuvat yhteiskeikalle Jackie Bariin 15. joulukuuta! Tapahtumassa on ilmainen sisäänpääsy.

Breakbot + Irfane keikan tapahtumapaikka ja ajankohta muuttuu. Uusi tapahtumapaikka ja päivämäärä on Jackie Bar Helsinki, torstaina 15.12.2022.

Voit palauttaa alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput ostopaikkaan 25.1. mennessä. Ostetuista lipuista palautetaan rahat palvelumaksuineen. All Things Live pahoittelee muutoksista aiheutuvaa haittaa.

Baby I’m Yours -EP:n ja muutaman muun vastaavan projektin jälkeen Breakbot julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2012 Ed Bangerilla. “By Your Side”, auringon täyttämä albumi röyhkeillä kirjoituksella, joissa bassolinja ja kitara tanssivat keskenään. Albumin kolmestatoista kappaleesta viidessä Irfane esiintyy vokaaleissa.

Yhdessä Breakbot ja Irfane ovat esittäneet By Your Siden kaikissa maailman suurissa kaupungeissa lähes kaksi vuotta kestäneellä kiertueella. Pitkä kiertue antoi vihdoin kahdelle ystävälle idean perustaa kaksikon. Nykyään Breakbot ei ole vain pitkähiuksinen laiha kaveri, vaan kupla, jossa Irfane on löytänyt paikkansa. Breakbot ja Irfane ovat Breakbot.

Vuonna 2016 uusi Breakbot julkaisi toisen albuminsa, “Still Waters”, jolla Breakbot esitteli uuden kokoonpanonsa. Lyhyisiin shortseihin ja polvisukkiin pukeutuneista kavereista on tullut floridalaisen prinssin kaltaisia hahmoja cocktailinvärisissä puvuissa.

Breakbot

Top tracks