Skip to content
Complete
Australialainen hip hop artisti Complete saapuu On The Rocksiin 1. kesäkuuta!

Perthistä kotoisin oleva Complete on noussut yhdeksi arvostetuimmista ja kunnioitetuimmista rap-artisteista Australiassa. Hänen ikoninen katuanthemista “Blood Stained Nikes”ista maata mullistavaan emotionaaliseen hittiin “Roses”iin ja hiljattain kultaa striimanneesee “Jordan”kappaleeseen, Complete on kiistatta tehnyt vaikutuksen räppäripiireissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Yli 100 miljoonaa striimausta saavuttaneen Completen rehellisyys mielenterveyteen ja addiktioon liittyvissä aiheissa sanoituksissaan on luonut voimakkaan yhteyden uskolliseen fanijoukkoon, joka samaistuu hänen musiikkiinsa.

Vuoden 2019 lopussa Complete julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Death Rattlen, joka hallitsi Australian listoja ja on saanut kuuntelijoilta ympäri maailmaa. Hän lähti sen jälkeen valtavalle kotimaan kiertueelle juhlistaakseen albumin menestystä.

Tutkiessaan hänen avointa henkilökohtaisuuttaan, teknistä lyriikkaansa, huumorintajuaan ja kykyään kertoa kiehtova tarina, ei ole ihme, että hänelle povataan uraa kansainvälisenä hip-hop-tähtenä. Hänen omistautunut fanijoukkonsa kasvaa päivä päivältä suuremaksi, ja Complete onkin muodostumassa pysäyttämättömäksi voimaksi, joka on matkalla kohti yhtä suurimmista australialaisista rap-artisteista kautta aikojen.

Liput 25,50€ Tiketistä
Liput 27€ ovelta