Skip to content

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.

Milligan on saavuttanut suosionsa klassisen countryn ja varhaisen rock ‘n’ rollin vaikutteita yhdistävällä musiikkityylillään. Milligan nousi suosioon debyyttialbumillaan “Dallas/Fort Worth”, joka saavutti suuren menestyksen iTunesissa ja Billboard-listoilla. Milligan mainitsee musiikillisina sankareinaan countryn kuninkaan George Straitin ja rock ‘n’ rollin kuninkaan Elvis Presleyn.

Milligan on esiintynyt The Kelly Clarkson Show’ssa, The Grand Ole Opryssa, Stagecoachissa ja CMA Music Festivalissa. Hän on saanut kiitosta People-lehdeltä, BBC:ltä, USA Todaylta, Paradelta, American Songwriterilta, CMT.comilta, Billboardilta, ET:ltä, Access Hollywoodilta, Cosmopolitanilta, Cowgirl Magazinelta ja Taste of Countrylta.

Palkitun Tony Brownin ja Brandon Hoodin kanssa yhteistyössä tuotetun debyyttialbuminsa jälkeen Stoney Creek Recordsin artisti on palannut uuden musiikin pariin julkaisemalla Jukebox Songs EP:n, jossa on neljä kappaletta, joista Trent Willmon on tuottanut klassisen country-tyylisen balladin ”Don’t Leave Me Loving You”. Drake Milligan on säkenöivä esiintyjä, joka vetää kiertueillaan country-faneja loppuunmyydyille klubeille ilta toisensa jälkeen.

Larry Peninsula saapuu lämppäämään Drake Milligania heinäkuussa!

Oululaislähtöinen ja nykyään Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä Larry Peninsula sai kriitikoiden ylistämällä debyyttialbumillaan “Country Music Only” (2018) paljon kuulijoita ja uusia uskollisia faneja sekä Suomessa että ulkomailla. Larry Peninsula on esiintynyt niin Suomessa kuin myös Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

Peninsula julkaisi alkuvuodesta 2024 uuden singlen “Bandwagon”. Biisi on ensimmäinen maistiainen tulevalta albumilta jonka tuottajana on Tom Frisk.
“Larry Peninsula is one of Europe’s best country traditionalists.” -Saving Country Music

Liput 30€ tulevat myyntiin Tikettiin perjantaina 1.3. klo 12. Keikka on K-18.