Skip to content
Eagle-Eye Cherry saapuu maailmankiertueensa mukana Suomeen. Eagle-Eye Cherry tuo uuden energiansa ja nostalgiset kappaleensa Apollo Live Clubille 22. helmikuuta 2023.
Eagle-Eye Cherry

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry saapuu helmikuussa Suomeen!

Aikataulu
19:00 Ovet
20:00 Eagle-Eye Cherry
Suomessa ja maailmalla rakastettu ruotsalainen muusikko, Eagle-Eye Cherry, tunnetaan parhaiten 90-luvun lopun maailmanhitistään "Save Tonight". Eagle-Eye Cherry saapuu nyt maailmankiertueensa mukana Suomeen.

Eagle-Eye Cherry tuo uuden energiansa ja nostalgiset kappaleensa Apollo Live Clubille 21. helmikuuta 2024.

Eagle-Eye Cherry nousi maailmanmaineeseen 25-vuotta sitten, 1997 julkaistun “Desireless” -albumin myötä. Albumin ylivoimaisesti suosituin kappale oli “Save Tonight”, joka saavutti huomattavaa menestystä ympäri maailmaa. Kappale kiertää edelleen radiosoittolistoilla monissa maissa. “On vaikea käsittää, että siitä on kulunut kokonaiset 25 vuotta. Vaikka levyn julkaisun jälkeen on tapahtunut paljon, tuntuu silti siltä, että se olisi ollut eilen. Desireless avasi oven matkalle, joka tuo jatkuvasti yllätyksiä.”

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen maailmankiertueellaan, joka seuraa hänen lokakuussa julkaistavaa kuudetta studioalbumia ”Back on Track”. Kiertueella tullaan kuulemaan monia klassikoita ja uusia kappaleita uudelta albumilta.