Skip to content
grandson

grandson saapuu Apollo Live Clubille 15. lokakuuta!

15.10. Apollo Live Clubille saapuva grandson yhdistää bluesia, hard rock -kitaroita, trap-vaikutteisia biittejä, EDM-tuotantoa ja sanoituksia, jotka tarkastelevat tiiviisti riippuvuutta, mielenterveysongelmia ja arjen kamppailuja.

Musiikkinsa ja voittoa tavoittelemattomien kumppanuusjärjestöjen kautta hän uhmaa sosiaalisia kysymyksiä ja lisää tietoisuutta mielenterveydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja äänestäjien tukahduttamisesta.

Hän on säveltänyt useita vaihtoehtoisia radiohittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mukaan lukien vuoden 2017 “Blood//Water”, ja tehnyt yhteistyötä artistien, kuten K.Flayn, X-Ambassadorsin ja Mike Shinodan kanssa ennen debyyttialbuminsa Death of an Optimist julkaisua vuonna 2020.

grandson on aina ollut peloton taiteilija, joka ei ole pelännyt taistella valtaa pitäviä vastaan ja kertoa kuulijoilleen tarkalleen, miltä hänestä tuntuu. Viime aikoina genreä mullistava rockartisti, paljasti itsensä enemmän kuin koskaan ennen. “Koko urani ja koko suhdettani laulunkirjoittamiseen on ohjannut tämä todellinen tarve jättää jälki ja tuntea itsensä ymmärretyksi”, sanoo kanadalais-amerikkalainen grandson, nimeltään Jordan Benjamin. – Silti minusta tuntui, että olin tehnyt itselleni ja faneilleni karhunpalveluksen, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani nyt puoli vuosikymmentä. Minusta tuntui, että emme edes puhuneet rehellisesti koko ajan. Minusta ei tuntunut, että olisin tuonut itseäni esiin kokonaan.”

Tätä tarkoitusta varten grandson kirjoitti, äänitti ja aikoo julkaista tähän mennessä henkilökohtaisimman ja haavoittuvimman albuminsa “I Love You, I’m Trying” 5. toukokuuta Fueled By Ramenin kautta.

Julkaistuaan vuoden 2020 rohkean teatraalisen debyyttialbumin, Death of an Optimist, grandson sanoo, että hänen täytyi luoda tällä kertaa projekti, “josta tuntui, että minulla oli jotain menetettävää. Minua hävetti soittaa sitä ihmisille. Siellä tarkastelin kriittisellä linssillä omaa epävarmuuttani ja sukuhistoriaani. Ja yhtäkkiä näillä teemoilla, jotka seuraavat minua läpi urani, on nyt paljon henkilökohtaisempi ja intiimimpi koti.”

Hänen läpimurtosinglensä, vuoden 2017 “Blood//Water”, ansiosta hänet sijoitettiin suurten poliittisten taiteilijoiden joukkoon, kuten Rage Against the Machinen ja Public Enemyn joukkooon. grandson turhautui yhä enemmän siitä, miten asiat sujuivat hänen elämässään ja urallaan. “Olin tekemisissä näiden kappaleiden kirjoittamisen kanssa maailman muuttamisesta ja siitä, ettei maailma muutu”, hän sanoo. “Kaikki suurimmat kappaleeni on kirjoitettu tästä kyllästyneestä, voimakkaasta paikasta “Emme enää kestä tätä paskaa”. Ja silti jatkamme tämän paskan ottamista yhä uudelleen ja uudelleen.”

Averagekidluke saapuu erikoisvieraaksi keikalle!

Averagekidluke on suomalais-amerikkalainen artisti, joka yhdistelee sujuvasti hip hopia pop-melodioihin ja eri genreihin. 20-vuotias räppäri löydettiin Soundcloudista vuonna 2020 ja hän on sittemmin kerännyt yli 18 miljoonaa striimiä ja ollut mukana huippusuosituilla kappaleilla Samma Gamla Vanliga Remix, Uptown Baby ja Paholainen (querido), joista ensin mainittu oli ehdokkaana Vuoden biisi -kategoriassa vuoden 2022 Emma Gaalassa.

Liput myy Ticketmaster

Illan aikataulu
19:00 Ovet
20:00 Averagekidluke
21:00 grandson

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

grandson

Top Tracks