Skip to content

Jonathan Roy ensimmäistä kertaa Suomeen toukokuussa!

Kanadalainen popmuusikko nähdään Helsingissä, Mikonkadun On The Rocksissa 21.5.2024.

Samaan aitouden sitoutumiseen, joka ruokki vuoden 2021 My Lullaby -teosta, Montrealista kotoisin oleva taiteilija Jonathan Roy on hionut entisestään omaa, uniikkia vaihtoehtoista pop-soundiaan albumilla Life Distortions, joka on tähän mennessä täydellisin ilmaisu hänen kehityksestään sekä ihmisenä että taiteilijana. Vaikka albumi sisältää edelleen vahvoja koukkuja ja melodioita, jotka tekivät hänen musiikistaan niin suositun uransa alkuvuosina, tämän albumin äänimaailma on aidompi Jonathanille kuin mikään muu, mitä hän on tehnyt tähän mennessä.

Jonathan turvautui Juno-palkittuun tuottajaan Brian Howesiin EP:n tuottamisessa yhdessä Marc Belandin kanssa, Jonathanin bändin rumpalin ja yhden hänen luottoystäviensä kanssa. Muita tuottajia Life Distortions -albumilla ovat Tee, Stevie Aiello, Drew Polovick ja Heavy. Ympäröimällä itsensä luottamillaan yhteistyökumppaneilla Jonathan seuraa omaa näkemystään ja odottaa innolla tulevaa.

“Uskon, että ihmiset samaistuvat siihen, mikä on aitoa”, sanoo Jonathan. “Soitan sitä, mitä itse pidän kappaleissa. Yritän napata kaiken sen, mitä pidän bändeistä ja ihmisistä, joita ihailen, ja yritän laittaa sen omaan soppaani, kirjoituksiini ja melodioihini. Tuntuu siltä, kuin olisin vanhan koulun kissa, joka luo tätä outoa pop-vaihtoehtomusiikkia, ja rakastan sitä.” Jonathan Royn uusin albumi, Life Distortions, sisältäen uuden singlen “Still Holding On”, on nyt ulkona.

Liput nyt myynnissä Tiketissä hintaan 27,50 €. Keikka on K18.