Skip to content
Lancey Foux

18.11.2023 Ääniwalli

Massive & Yuteworld esittää: Lancey Foux (UK) - La 18.11. Ääniwalli

Illan aikataulu:
22:00 Doors
23:00 Purplape
23:30 Surprise guest
00:00 Lancey Foux
01:00 Massive DJ’s
04:30 Doors closed

Jokainen taiteilija tavoittaa yleisönsä. Lancey Foux vetää puoleensa kultin. Hän synnyttää hämmästyttävän fanatismin tason kuulijoissa, jotka tutkivat hänen sanojensa merkitystä ja iloisesti omaksuvat hänen trendejä luovat tyylinsä. Omistautunut fanijoukko – johon kuuluvat myös Kanye West ja Playboi Carti – jatkaa uskollisuutensa vannomista hänelle, vahvistaen samalla hänen myyttistä hahmoa rap-kentällä.

Vuonna 2018 Lancey julkaisi rykelmän omakustanteita, mukaan lukien Pink, First Day At Nursery ja Pink II -projektit. Vuonna 2019 hän nousi myös kansainväliseen keskusteluun FRIEND OR FOUX -projektillaan, johon kuuluivat kappaleet “INDIA,” “DREAM” ja “GHETTOYOUT.” Vauhti kiihtyi FIRST DEGREE -projektilla, joka sisälsi hittikappaleita kuten “WHAT U WANT” (feat. Skepta) ja “Don’t TALK.” Häntä ylistettiin kriitikoiden toimesta, ja Study Breaks kuvaili häntä “odottamattomaksi rocktähdeksi”, kun taas PAPER julisti, että “Lancey Fouxilla ei ole rajoja.” Kanye kutsui hänet mukaan Donda-levyn julkaisukiertueelle, ja Carti ja monet muut ilmaisivat tukensa verkossa.

Vuonna 2021 hän vietti toukokuusta syyskuuhun Yhdysvalloissa, vieraillen Los Angelesissa, New Yorkissa, Atlantassa ja Las Vegasissa, äänittäen ahkerasti ja kokoamalla niistä kappeleet, mitkä tulisivat olemaan LIVE.EVIL -mixtapella. Vuonna 2022 ilmestynyt “LIFE IN HELL” -albumi viimeistään sinetöi Lanceyn statuksen yhtenä kirkkaimmista rap-kentän nousevista tähdistä ja nyt vuonna 2023 julkaistava “BACK2DATRAP” -albumi huhujen mukaan sisältää ison kaartin muita tunnettuja tähtiä fiitteinä.

Supporttina tapahtumassa esiintyy Purplape.

Paikka: Ääniwalli, Helsinki
Ikäraja: 18 vuotta
Päivämäärä: 18.11.2023
Liput 28,50€: Tiketti

Lancey Foux

Top Tracks