Skip to content
Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.

Rhys Nicholson on australialainen stand-up-koomikko, näyttelijä ja kirjailija, joka tunnetaan terävästä huumoristaan ja vahvasta lavapresenssistään. Hän on esiintynyt laajasti sekä Australiassa että kansainvälisesti ja osallistunut merkittäviin komediafestivaaleihin, mukaanlukien Melbourne International Comedy Festival ja Edinburgh Festival Fringe. Nicholson aloitti uransa komedian parissa 2010-luvun alussa ja on sittemmin vakiinnuttanut asemansa yhtenä Australian merkittävimmistä koomikoista. Hänen komediansa käsittelee usein henkilökohtaisia ja sosiaalisia teemoja, kuten LGBTQ+-kysymyksiä, ja hänet tunnetaan avoimuudestaan ja suorapuheisuudestaan.

Lisäksi Rhys Nicholson on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa sekä Australiassa että kansainvälisesti. Hänet on nähty esimerkiksi ohjelmissa “The Project,” “Hughesy, We Have a Problem” ja “RuPaul’s Drag Race Down Under,” jossa hän toimii tuomarina.

Vuonna 2024 Rhys Nicholson tuo lavalle upouuden, tunnin mittaisen stand-up-komediashow’n. Tämä on mahdollisuus, jota ei kannata jättää väliin!

“Skilful, elegant and perfectly crafted stand up.” ★★★★★ The Scotsman
This is a genuinely great stand-up comedian at work… awe-inspiring to watch.” ★★★★★ Time Out

There are few greater pleasures in Australian comedy than watching Rhys Nicholson in full flight’  ★★★★★ The Age Australia

Liput hintaan 38,50 € tulevat myyntiin Ticketmasteriin torstaina 13.6. klo 13. Tapahtuma on K18.