Skip to content
Slow Magic

Slow Magic saapuu 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin. Slow Magicin maaliskuinen keikka on siirtynyt pidettäväksi 18.10.2022.

Slow Magicin maaliskuinen keikka on siirtynyt pidettäväksi 18.10.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena päivämääränä. Slow Magic tunnetaan monivärisestä eläinmaskistaan. Slow Magic on mystinen DJ ja tuottaja, joka tunnetaan pop-tyylisestä syntikka- ja elektronisesta soundista.

Hänen ensimmäisen albumi ‘Triangle’ julkaistiin vuonna 2012 ja Slow Magic sai entistä laajemman huomion vuoden 2014 ‘How to Run Away’ ja 2017 ‘Float’ -kappaleilla.

Slow Magic saapuu nyt 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin 11.3.2022

Muiden naamioitujen artistien, kuten Deadmau5, MF Doom ja Daft Punk, hengessä saapuva Slow Magic julkaisi debyyttialbuminsa Triangle vuonna 2012 LebensStrasse -levy -yhtiöllä. 

Salaperäisen tunnelmansa mukaisesti LP:ssä ei ollut sanaa “kolmio” kannessa, vain albumin muoto oli kolmio. Levyn julkaisun jälkeen Slow Magic kiersi Gold Pandan ja Xxyyxxin rinnalla – hän myös remixasi useita Gold Pandan -kappaleita yhdessä espanjalaisen indie -tanssibändin Deloreanin kanssa. Jaettu single Sun Glittersin kanssa ilmestyi LebensStrassella vuonna 2014, ja samana vuonna Slow Magic julkaisi albumin How to Run Away Downtown levy-yhtiöllä.

Tuolloin Interscope osti Downtownin, ja myöhemmät levy-yhtiöongelmat johtivat Slow Magicin kolmannen albumin Float viivästymiseen, joka saapui vuonna 2017. MNDR: n ja Tropicsin vierailevien esiintymisten ohella levy sisälsi myös kappaleen “Mind”. Away EP ilmestyi vuotta myöhemmin ja sisälsi kappaleen “Go”, jossa esiintyi Toulouse. Lopulta Slow Magic allekirjoitti hallintasopimuksen Milk & Honeyn kanssa ja palasi Dreams EP: n kanssa, joka sisälsi yhteistyön Julianne Hopen ja Evalynin kanssa. Erillinen kappale “Home” ilmestyi maaliskuussa 2020.