Skip to content
Vitalic
Viime vuonna Suomen keikkansa loppuunmyynyt Vitalic saapuu lokakuussa Ääniwalliin!

Ranskalainen elektronisen musiikin artisti Vitalic nähdään Helsingin Ääniwallissa 27.10. Vitalic, oikealta nimeltään Pascal Arbez, uudistaa jatkuvasti itseään tuottajana ja pystyy sekoittamaan teknoa, rockia, discoa, poppia ja punkia keskenään. Vitalic on uransa alusta lähtien osoittanut rakkautensa elektronisia live-esityksiä kohtaan, ja hän onkin tunnettu säkähdyttävistä, lähes psykedeelisistä keikkaseteistään. 

Roberto Rodriguez ja Katvyl lisätty supporteiksi Vitalicin keikalle.

Roberto Rodriguez tunnetaan suomalaisen elektronisen musiikkikentän pitkälinjan artistina ja kulttuurivaikuttajana. Kymmenien maailmalla mainetta niittäneiden julkaisujen ja dj keikkojen lisäksi hän on vaikuttanut Suomen radiokentässä musiikin parissa jo yli kahden kymmenen vuoden ajan.

Katvyl operoi todellisuuden ja kyberneettisten ulottuvuuksien risteyskohdassa, tarjoillen korkeaenergisiä settejä, jotka nostavat kuulijan korkeammalle, kovemmin ja kohti ääretöntä. Cyberspeed-tapahtumakonseptia ja radio-ohjelmaa pyörittävä Katvyl on keikkaillut aktiivisesti Helsingin undergroundissa, festivaaleilla ja klubeilla, joista jälkimmäisessä Cyberspeed-showcaseja on pidetty niin Kaikussa, Post Barissa kuin Ääniwallissa.

Aikataulu:
21.00-22.30 Roberto Rodriguez
22.30-00.00 Vitalic
00.00-01.30 Katvyl

Vitalic:
https://soundcloud.com/vitalicofficial

Roberto Rodriguez:
https://soundcloud.com/robergz

Katvyl:
https://soundcloud.com/katvyl

Liput 28€ Tiketistä.
Tapahtuma on K20.

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen: www.aaniwalli.fi/turvallisuus.