Slow Magic
Slow Magic

Slow Magic saapuu 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin 11.3.2022

Slow Magic tunnetaan monivärisestä eläinmaskistaan. Slow Magic on mystinen DJ ja tuottaja, joka tunnetaan pop-tyylisestä syntikka- ja elektronisesta soundista.

Hänen ensimmäisen albumi ‘Triangle’ julkaistiin vuonna 2012 ja Slow Magic sai entistä laajemman huomion vuoden 2014 ‘How to Run Away’ ja 2017 ‘Float’ -kappaleilla.

Slow Magic saapuu nyt 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin 11.3.2022

Muiden naamioitujen artistien, kuten Deadmau5, MF Doom ja Daft Punk, hengessä saapuva Slow Magic julkaisi debyyttialbuminsa Triangle vuonna 2012 LebensStrasse -levy -yhtiöllä. 

Salaperäisen tunnelmansa mukaisesti LP:ssä ei ollut sanaa “kolmio” kannessa, vain albumin muoto oli kolmio. Levyn julkaisun jälkeen Slow Magic kiersi Gold Pandan ja Xxyyxxin rinnalla – hän myös remixasi useita Gold Pandan -kappaleita yhdessä espanjalaisen indie -tanssibändin Deloreanin kanssa. Jaettu single Sun Glittersin kanssa ilmestyi LebensStrassella vuonna 2014, ja samana vuonna Slow Magic julkaisi albumin How to Run Away Downtown levy-yhtiöllä.

Tuolloin Interscope osti Downtownin, ja myöhemmät levy-yhtiöongelmat johtivat Slow Magicin kolmannen albumin Float viivästymiseen, joka saapui vuonna 2017. MNDR: n ja Tropicsin vierailevien esiintymisten ohella levy sisälsi myös kappaleen “Mind”. Away EP ilmestyi vuotta myöhemmin ja sisälsi kappaleen “Go”, jossa esiintyi Toulouse. Lopulta Slow Magic allekirjoitti hallintasopimuksen Milk & Honeyn kanssa ja palasi Dreams EP: n kanssa, joka sisälsi yhteistyön Julianne Hopen ja Evalynin kanssa. Erillinen kappale “Home” ilmestyi maaliskuussa 2020.