Skip to content

27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi yhtiömme monien festivaalien, kuten Weekendin ja muiden suurtapahtumien sekä pienempien konserttien ja klubitapahtumien tuotannoista ja niiden koordinoinnista.

Sinulta odotetaan vahvaa kokonaisvaltaista osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta, käsitystä festivaalien ja muiden musiikkitapahtumien kokonaisuuksien suunnittelusta ja tuottamisesta sekä visuaalista silmää ja rautaisia hermoja.

Vastaavan tuottajan vastuulle kuuluvat muun muassa festivaalien ja muiden tapahtumiemme tuotantojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, tuotantojen aikataulutus, alihankkijoiden kilpailutus, festivaalialueiden suunnittelu 2D- ja 3D-ohjelmilla, artistituotannon suunnittelu, lavojen tekninen tuotanto ja tuotantotiimin johtaminen sekä tuotannon vastuualueiden suunnittelu ja niiden toteutumisen valvominen. Toimit työssäsi aktiivisesti yhteistyössä markkinoinnin sekä monien eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Omaat usean vuoden kokemuksen tapahtumien tuottamisesta sekä sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon sekä 2D- tai/ja 3D-ohjelmien hyödyntämisen katsomokarttojen ja aluekarttojen mallintamiseen.

Sinulla on lisäksi kykyä omaksua ja toteuttaa suuria kokonaisuuksia itsenäisesti. Osaat tuotannon aikatauluttamisen, budjetoinnin ja sen seurannan ja raportoinnin. Lisäksi omaat laajan tuki- ja kumppaniverkoston. Arvostamme myös monipuolisia kommunikointitaitoja sekä tavoitteellisuutta, oma-aloitteellisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa monikansallisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja sitoutuneen tiimin, joka on valmis auttamaan sinua onnistumaan tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme tapahtuma-alan monipuoliset edut ja liukuvan työajan ja etätyön mahdollisuuden

All Things Live Finland Oy on osa kansainvälistä All Things Live -konsernia, joka on Euroopan nopeimmin laajentuva tapahtuma-alan yritys. Konsernin järjestää vuosittain yli 7000 tapahtumaa miljoonille asiakkailleen yli seitsemässä maassa. All Things Liven laajaan artistiedustukseen kuuluvat mm. Nightwish, Veronica Maggio ja Lukas Graham.

Hakuaika:
27.09.2022 – 30.10.2022
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhdetyyppi:
Vakinainen työsuhde
Palkkaluokka on: I Pääkaupunkiseutu Vaativa asiantuntija-/johtotaso.

Sijainti:
Helsinki, Suomi

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry.fi@allthingslive.com. Mahdolliset kysymykset voit lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

6 toukok. 2024

Rickie Lee Jones Suomeen elokuussa!

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024
Lue lisää
8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

K-pop-tähti Whee In saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 12.5.2024!

Whee In saapuu Suomeen osana 2024 Whee In 1ST WORLD TOUR : WHEE IN THE MOOD [BEYOND] IN Europe -kiertuettaan.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

Ruotsalainen räppäri Jireel Helsingin Korjaamolla 23. lokakuuta!

Jireel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikalle osana Skandinavia-kiertuettaan.
Lue lisää
26 helmik. 2024

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.
Lue lisää
16 helmik. 2024

Zachris Sundell All Things Live Finlandin senior promoottoriksi

Jan Streng aloitti yrityksen kehitysjohtajana viime vuoden lopulla Aikaisemmin muun muassa Suomen Live Nationin pääpromoottorina sekä Warner Music Liven promoottorina työskennel...
Lue lisää
13 helmik. 2024

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30....
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.