Skip to content

27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi yhtiömme monien festivaalien, kuten Weekendin ja muiden suurtapahtumien sekä pienempien konserttien ja klubitapahtumien tuotannoista ja niiden koordinoinnista.

Sinulta odotetaan vahvaa kokonaisvaltaista osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta, käsitystä festivaalien ja muiden musiikkitapahtumien kokonaisuuksien suunnittelusta ja tuottamisesta sekä visuaalista silmää ja rautaisia hermoja.

Vastaavan tuottajan vastuulle kuuluvat muun muassa festivaalien ja muiden tapahtumiemme tuotantojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, tuotantojen aikataulutus, alihankkijoiden kilpailutus, festivaalialueiden suunnittelu 2D- ja 3D-ohjelmilla, artistituotannon suunnittelu, lavojen tekninen tuotanto ja tuotantotiimin johtaminen sekä tuotannon vastuualueiden suunnittelu ja niiden toteutumisen valvominen. Toimit työssäsi aktiivisesti yhteistyössä markkinoinnin sekä monien eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Omaat usean vuoden kokemuksen tapahtumien tuottamisesta sekä sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon sekä 2D- tai/ja 3D-ohjelmien hyödyntämisen katsomokarttojen ja aluekarttojen mallintamiseen.

Sinulla on lisäksi kykyä omaksua ja toteuttaa suuria kokonaisuuksia itsenäisesti. Osaat tuotannon aikatauluttamisen, budjetoinnin ja sen seurannan ja raportoinnin. Lisäksi omaat laajan tuki- ja kumppaniverkoston. Arvostamme myös monipuolisia kommunikointitaitoja sekä tavoitteellisuutta, oma-aloitteellisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa monikansallisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja sitoutuneen tiimin, joka on valmis auttamaan sinua onnistumaan tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme tapahtuma-alan monipuoliset edut ja liukuvan työajan ja etätyön mahdollisuuden

All Things Live Finland Oy on osa kansainvälistä All Things Live -konsernia, joka on Euroopan nopeimmin laajentuva tapahtuma-alan yritys. Konsernin järjestää vuosittain yli 7000 tapahtumaa miljoonille asiakkailleen yli seitsemässä maassa. All Things Liven laajaan artistiedustukseen kuuluvat mm. Nightwish, Veronica Maggio ja Lukas Graham.

Hakuaika:
27.09.2022 – 30.10.2022
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhdetyyppi:
Vakinainen työsuhde
Palkkaluokka on: I Pääkaupunkiseutu Vaativa asiantuntija-/johtotaso.

Sijainti:
Helsinki, Suomi

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry.fi@allthingslive.com. Mahdolliset kysymykset voit lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

29 maalisk. 2023

The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story nähdään Kulttuuritalolla 29. marraskuuta.
Lue lisää
24 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen NEFFEX saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa!

Lue lisää
24 maalisk. 2023

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.
Lue lisää
22 maalisk. 2023

CNNCT MAY DAY SPECIAL

CNNCT MAY DAY SPECIAL aloittaa CNNCT:in uuden vuoden räjähdysmäisesti, kun Progressiivisen Housen & Technon kuningattaret 8Kays & Juliet Fox saapuvat Ääniwalliin 29.4.
Lue lisää
20 maalisk. 2023

Kaamos Metal Cruise tuo 23.-24. syyskuuta M/S Viking Gracelle upean kattauksen metallimusiikin kärkeä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaamos Metal Cruise on sisartapahtuma jo perinteiselle Nordic Metal Cruiselle.
Lue lisää
13 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen emoräppäri Brennan Savage saapuu Helsinkiin elokuussa!

Brennan Savage nähdään Helsingin Apollossa 11.8. Artisti on ehtinyt keräämään vasta neljässä vuodessa valtavan joukon erittäin omistautuneita faneja.
Lue lisää
1 maalisk. 2023

Viime vuonna Suomen keikkansa loppuunmyynyt Vitalic saapuu lokakuussa Ääniwalliin!

Ranskalainen elektronisen musiikin artisti Vitalic nähdään Helsingin Ääniwallissa 27.10.
Lue lisää
28 helmik. 2023

grandson saapuu Suomeen lokakuussa

15.10. Apollo Live Clubille saapuva grandson yhdistää bluesia, hard rock -kitaroita, trap-vaikutteisia biittejä, EDM-tuotantoa ja sanoituksia, jotka tarkastelevat tiiviisti riippuv...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.