Skip to content

27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi yhtiömme monien festivaalien, kuten Weekendin ja muiden suurtapahtumien sekä pienempien konserttien ja klubitapahtumien tuotannoista ja niiden koordinoinnista.

Sinulta odotetaan vahvaa kokonaisvaltaista osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta, käsitystä festivaalien ja muiden musiikkitapahtumien kokonaisuuksien suunnittelusta ja tuottamisesta sekä visuaalista silmää ja rautaisia hermoja.

Vastaavan tuottajan vastuulle kuuluvat muun muassa festivaalien ja muiden tapahtumiemme tuotantojen kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus, tuotantojen aikataulutus, alihankkijoiden kilpailutus, festivaalialueiden suunnittelu 2D- ja 3D-ohjelmilla, artistituotannon suunnittelu, lavojen tekninen tuotanto ja tuotantotiimin johtaminen sekä tuotannon vastuualueiden suunnittelu ja niiden toteutumisen valvominen. Toimit työssäsi aktiivisesti yhteistyössä markkinoinnin sekä monien eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Omaat usean vuoden kokemuksen tapahtumien tuottamisesta sekä sujuvan suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon sekä 2D- tai/ja 3D-ohjelmien hyödyntämisen katsomokarttojen ja aluekarttojen mallintamiseen.

Sinulla on lisäksi kykyä omaksua ja toteuttaa suuria kokonaisuuksia itsenäisesti. Osaat tuotannon aikatauluttamisen, budjetoinnin ja sen seurannan ja raportoinnin. Lisäksi omaat laajan tuki- ja kumppaniverkoston. Arvostamme myös monipuolisia kommunikointitaitoja sekä tavoitteellisuutta, oma-aloitteellisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa monikansallisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat ympärillesi rennon ja sitoutuneen tiimin, joka on valmis auttamaan sinua onnistumaan tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoamme tapahtuma-alan monipuoliset edut ja liukuvan työajan ja etätyön mahdollisuuden

All Things Live Finland Oy on osa kansainvälistä All Things Live -konsernia, joka on Euroopan nopeimmin laajentuva tapahtuma-alan yritys. Konsernin järjestää vuosittain yli 7000 tapahtumaa miljoonille asiakkailleen yli seitsemässä maassa. All Things Liven laajaan artistiedustukseen kuuluvat mm. Nightwish, Veronica Maggio ja Lukas Graham.

Hakuaika:
27.09.2022 – 30.10.2022
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhdetyyppi:
Vakinainen työsuhde
Palkkaluokka on: I Pääkaupunkiseutu Vaativa asiantuntija-/johtotaso.

Sijainti:
Helsinki, Suomi

Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2022 mennessä osoitteeseen rekry.fi@allthingslive.com. Mahdolliset kysymykset voit lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

22 marrask. 2022

Legendaarinen Dream Theater saapuu Suomeen

Progejättiläinen Dream Theater Suomeen kahdelle erikoiskeikalle helmikuun alussa. Luvassa ennen livenä kuulemattomia helmiä, liput myyntiin perjantaina 25.11. klo 11.
Lue lisää
7 marrask. 2022

Breakbot + Irfane

Breakbot ja Irfane saapuvat yhteiskeikalle On The Rocksiin 18. joulukuuta! Liput myy Tiketti 9.11. klo 12 alkaen.
Lue lisää
1 marrask. 2022

Legendaarinen Henry Rollins Suomeen helmikuussa!

Legendaarinen laulaja, muusikko, näyttelijä, koomikko ja aktivisti Henry Rollins saapuu esiintymään Suomeen helmikuussa. Tämä erityisesti puhutuista lauluistaan tunnetuksi tullut m...
Lue lisää
14 lokak. 2022

Brittitähti Louis Tomlinson saapuu Faith In The Future maailmankiertueensa kanssa Suomeen.

Vuonna 2016 tauolle jääneestä suosikkiyhtye One Directionista tuttu laulaja Louis Tomlinson esiintyy Helsingin Jäähallissa, 4. syyskuuta 2023. Konsertin liput tulevat myyntiin perj...
Lue lisää
27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisää
27 syysk. 2022

Axel Blake, Britain’s Got Talent 2022 voittaja saapuu Apollo Live Clubille 19. tammikuuta

Yli vuosikymmenen ajan Axel Blake on rakentanut mainetta monipuolisena viihdyttäjänä.
Lue lisää
19 syysk. 2022

Suomalaisten suursuosikiksi noussut Michael Bublé saapuu konsertoimaan Tampereelle maaliskuussa.

Tämä moninkertainen Grammy-voittaja nousee Nokia Arenan lavalle 8. maaliskuuta osana laajaa Euroopan-kiertuettaan.
Lue lisää
31 elok. 2022

A1 x J1 nähdään Ääniwallissa 10.11.2022

“Latest Trends” - hitillään suureen suosioon noussut brittiläinen hip hop-duo A1 x J1 nähdään Helsingin Ääniwallissa 10.11.2022.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.