30 syysk. 2021

Konsertti

Brittiläinen post-punkin sanansaattaja White Lies Suomeen huhtikuussa!

Brittiläinen post-punkin suuruus, White Lies, saapuu konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. Yhtye nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 27. huhtikuuta 2022. Konsertin liput maksavat alkaen 41 euroa, ja ne ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.

White Lies -yhtyeen perustivat Lontoossa vuonna 2007 kolme kaverusta: laulaja-kitaristi Harry McVeigh, basisti Charles Cave ja rumpali Jack Lawrence-Brown. Yhtye on sittemmin julkaissut viisi studioalbumia, joista ensimmäinen, vuonna 2009 ilmestynyt To Lose My Life… nousi brittilistan ykköseksi. White Liesin viimeisin julkaisu, Five, on vuodelta 2019.

White Lies on tullut tunnetuksi omintakeisesta soundistaan ja musiikillisesta äänimaailmastaan. Yhtyeen albumeilla on kuultu niin syntetisaattorin kuin elektronisen musiikin sävyjä sekä uuden aallon groovea, 1980-luvun poppia ja monia erilaisia kokeiluja. Kaiken taustalla kuuluu McVeighin karismaattinen lauluääni, joka yhdistyy melodioihin ja lyriikoihin nimenomaisesti White Lies -yhtyeelle ominaisella tavalla.

Yhtye valmistelee juuri kuudetta studioalbumiaan, As I Try Not To Fall Apart, joka ilmestyy helmikuussa 2022. Levyntekoon toivat omat vaikeutensa koronarajoitukset, jotka estivät yhtyettä soittamasta studiossa yhdessä samaan aikaan. Osaltaan tämän vuoksi tai jopa sen ansiosta yhtye kertoo uuden albumin vievän heidät täysin uudelle aikakaudelle.

– Kuolema ja kuolleisuus ovat asioita, jotka ovat olleet viime aikoina suuresti esillä. Kuten tiedämme ne ovat väistämättömiä asioita meille kaikille, on vain kyse siitä, kuinka ihmiset omalla tavallaan käsittelevät niitä. Me emme varmaankaan koskaan tulee tekemään albumia samalla tavoin, kuin teimme nyt, toteaa yhtyeen monien laulujen sanoittaja, basisti Charles Cave.

– Olen vahvasti sitä mieltä, että tuleva levymme on yksi parhaimmistamme, korostaa puolestaan laulaja-kitaristi Harry McVeigh.

Lisää uutisia
Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia
8 lokak. 2021

New Yorkilainen Triathalon saapuu On The Rocksiin toukokuussa

Lue lisää
8 lokak. 2021

Fleshgod Apocalypse 2021 keikka siirtyy vuodella eteenpäin.

Lue lisää
5 lokak. 2021

Legendaarinen Henry Rollins saapuu Suomeen tammikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Brittiläinen post-punkin sanansaattaja White Lies Suomeen huhtikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity Suomeen toukokuussa!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.