Skip to content

29 huhtik. 2022

Konsertti

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Celine ehti toteuttaa ensimmäiset 52 konserttia Courage World Tour -kiertueestaan ennen koronapandemian alkua maaliskuussa 2020. Sittemmin hän on saanut hoitoa lihasvaivoihinsa, jotka estivät häntä esiintymästä. Lisäksi toipuminen vaivoista on kestänyt kauemmin kuin hän toivoi. Hänen lääkärinsä jatkavat yhä tilanteen seuraamista ja hoitojen antamista.

– Olen pahoillani, että Euroopan konsertteja on jouduttu yhä siirtämään. Ensin niin piti tehdä pandemian vuoksi ja sen jälkeen terveysongelmieni vuoksi”, Celine toteaa.

– Voin jo paremmin, mutta minulla on yhä ajoittaisia kipukohtauksia. Haluan olla huippukunnossa, kun nousen lavalle. En jaksaisi enää odottaa, mutta terveyteni ei kuitenkaan salli esiintymisiä aivan vielä. Teen kaikkeni, jotta pääsen sille tasolle, jolla minun täytyisi olla voidakseni antaa 100 prosenttia itsestäni lavoilla, koska se on se, mitä te ansaitsette.

Aiemmille konserttipäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uusiin konsertteihin.

Koronarajoitusten vuoksi siirtyneet Celine Dionin kaksi Suomeen suunniteltua konserttia toteutuvat lokakuussa 2023. Konserttien oli määrä toteutua alun perin Helsingin Areenassa, mutta konserttien järjestäjä, All Things Live, on päättänyt siirtää ne muualle.

Lokakuun 3. ja 4. päivä toteutuvien konserttien esityspaikka ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Céline Dion konsertit

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

18 tammik. 2023

Che Lingo saapuu Kutoselle toukokuussa

Brittiräppäri Che Lingo tuo Euroopan kiertueensa Kuudennelle linjalle 14.5.
Lue lisää
6 tammik. 2023

Decapitated Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa!

Cancer Culture -albumin maailmankiertueen keikat nähdään Helsingissä ja Jyväskylässä.
Lue lisää
14 jouluk. 2022

Legendaarinen Hiphop-ryhmä Souls of Mischief saapuu Suomeen maaliskuussa!

Kokoonpano palaa 30-juhlavuoden kunniaksi takaisin Helsingin Tavastialle 27. maaliskuuta - 30 years til infinity-kiertueellaan.
Lue lisää
22 marrask. 2022

Legendaarinen Dream Theater saapuu Suomeen

Progejättiläinen Dream Theater Suomeen kahdelle erikoiskeikalle helmikuun alussa. Luvassa ennen livenä kuulemattomia helmiä, liput myyntiin perjantaina 25.11. klo 11.
Lue lisää
7 marrask. 2022

Breakbot + Irfane

Breakbot ja Irfane saapuvat yhteiskeikalle On The Rocksiin 18. joulukuuta! Liput myy Tiketti 9.11. klo 12 alkaen.
Lue lisää
1 marrask. 2022

Legendaarinen Henry Rollins Suomeen helmikuussa!

Legendaarinen laulaja, muusikko, näyttelijä, koomikko ja aktivisti Henry Rollins saapuu esiintymään Suomeen helmikuussa. Tämä erityisesti puhutuista lauluistaan tunnetuksi tullut m...
Lue lisää
14 lokak. 2022

Brittitähti Louis Tomlinson saapuu Faith In The Future maailmankiertueensa kanssa Suomeen.

Vuonna 2016 tauolle jääneestä suosikkiyhtye One Directionista tuttu laulaja Louis Tomlinson esiintyy Helsingin Jäähallissa, 4. syyskuuta 2023. Konsertin liput tulevat myyntiin perj...
Lue lisää
27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.