Skip to content

24 maalisk. 2023

Konsertti

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival with Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza and Kream

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Kyseessä on Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväinen festivaali, ja sen Early Bird -hintaiset liput, alkaen 35 euroa, ovat jo myynnissä osoitteessa www.cnnct.fi. Tapahtuman muut artisti julkaistaan kevään aikana.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Tämä maailmankuulun Drumcode levy-yhtiön perustajanakin toimiva legenda on haluttu pääesiintyjä maailman suurimmilla festivaaleilla ja palaa vihdoin Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen.

Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Hän on laajalti tunnustettu yhdeksi teknon merkittävimmistä hahmoista ja on säännöllinen esiintyjä maailman arvostetuimmissa konemusiikkitapahtumissa. Deborah De Luca yhdistelee rankkaa ja minimaalista teknoa suvereenisti eeppisiin melodisiin äänimaisemiin, jotka luovat yhdessä hypnoottisen ja eklektisen kokemuksen tanssilattialla. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyjen toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva KREAM on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, ja sitä striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman pääartisteina olivat Grammy-ehdokkaanakin ollut brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus ja musiikkituottaja Boris Brejcha.
CNNCT: www.cnnct.fi

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

26 helmik. 2024

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.
Lue lisää
16 helmik. 2024

Zachris Sundell All Things Live Finlandin senior promoottoriksi

Jan Streng aloitti yrityksen kehitysjohtajana viime vuoden lopulla Aikaisemmin muun muassa Suomen Live Nationin pääpromoottorina sekä Warner Music Liven promoottorina työskennel...
Lue lisää
13 helmik. 2024

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30....
Lue lisää
30 tammik. 2024

K-pop-tyttöryhmä Dreamcatcher saapuu Suomeen!

Billboardin ylistämä Dreamcatcher nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina 7. maaliskuuta, osana Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors] -kiertuettaan.
Lue lisää
4 tammik. 2024

Islannin suurin stand up -koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen!

Koomikko nähdään Helsingin Apollo Live Clubilla lauantaina 16.3.2024.
Lue lisää
18 lokak. 2023

Weekend Winter Special valtaa Helsingin Jäähallin joulukuussa!

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica. Lauantaipäivän muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää
2 lokak. 2023

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.
Lue lisää
22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.