Skip to content

24 maalisk. 2023

Konsertti

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival with Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza and Kream

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Kyseessä on Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväinen festivaali, ja sen Early Bird -hintaiset liput, alkaen 35 euroa, ovat jo myynnissä osoitteessa www.cnnct.fi. Tapahtuman muut artisti julkaistaan kevään aikana.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Tämä maailmankuulun Drumcode levy-yhtiön perustajanakin toimiva legenda on haluttu pääesiintyjä maailman suurimmilla festivaaleilla ja palaa vihdoin Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen.

Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Hän on laajalti tunnustettu yhdeksi teknon merkittävimmistä hahmoista ja on säännöllinen esiintyjä maailman arvostetuimmissa konemusiikkitapahtumissa. Deborah De Luca yhdistelee rankkaa ja minimaalista teknoa suvereenisti eeppisiin melodisiin äänimaisemiin, jotka luovat yhdessä hypnoottisen ja eklektisen kokemuksen tanssilattialla. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyjen toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva KREAM on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, ja sitä striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman pääartisteina olivat Grammy-ehdokkaanakin ollut brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus ja musiikkituottaja Boris Brejcha.
CNNCT: www.cnnct.fi

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

26 toukok. 2023

Celine Dionin Suomen-konsertit peruuntuvat

Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaik...
Lue lisää
11 huhtik. 2023

Legendaarinen Public Image Ltd tuo End Of World -kiertueensa Ääniwalliin 13. lokakuuta.

Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 14. huhtikuuta kello 10 Tiketissä. 
Lue lisää
29 maalisk. 2023

The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story nähdään Kulttuuritalolla 29. marraskuuta.
Lue lisää
24 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen NEFFEX saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa!

Lue lisää
24 maalisk. 2023

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.
Lue lisää
22 maalisk. 2023

CNNCT MAY DAY SPECIAL

CNNCT MAY DAY SPECIAL aloittaa CNNCT:in uuden vuoden räjähdysmäisesti, kun Progressiivisen Housen & Technon kuningattaret 8Kays & Juliet Fox saapuvat Ääniwalliin 29.4.
Lue lisää
20 maalisk. 2023

Kaamos Metal Cruise tuo 23.-24. syyskuuta M/S Viking Gracelle upean kattauksen metallimusiikin kärkeä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaamos Metal Cruise on sisartapahtuma jo perinteiselle Nordic Metal Cruiselle.
Lue lisää
13 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen emoräppäri Brennan Savage saapuu Helsinkiin elokuussa!

Brennan Savage nähdään Helsingin Apollossa 11.8. Artisti on ehtinyt keräämään vasta neljässä vuodessa valtavan joukon erittäin omistautuneita faneja.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.