Skip to content

24 maalisk. 2023

Konsertti

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival with Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza and Kream

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Kyseessä on Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväinen festivaali, ja sen Early Bird -hintaiset liput, alkaen 35 euroa, ovat jo myynnissä osoitteessa www.cnnct.fi. Tapahtuman muut artisti julkaistaan kevään aikana.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Tämä maailmankuulun Drumcode levy-yhtiön perustajanakin toimiva legenda on haluttu pääesiintyjä maailman suurimmilla festivaaleilla ja palaa vihdoin Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen.

Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Hän on laajalti tunnustettu yhdeksi teknon merkittävimmistä hahmoista ja on säännöllinen esiintyjä maailman arvostetuimmissa konemusiikkitapahtumissa. Deborah De Luca yhdistelee rankkaa ja minimaalista teknoa suvereenisti eeppisiin melodisiin äänimaisemiin, jotka luovat yhdessä hypnoottisen ja eklektisen kokemuksen tanssilattialla. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyjen toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva KREAM on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, ja sitä striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman pääartisteina olivat Grammy-ehdokkaanakin ollut brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus ja musiikkituottaja Boris Brejcha.
CNNCT: www.cnnct.fi

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää
19 syysk. 2023

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu konsertoimaan Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun kon...
Lue lisää
5 syysk. 2023

Ara Malikian saapuu maailmankiertueellaan Kulttuuritalolle 16.3.2024

Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 8. syyskuuta klo 10.00.
Lue lisää
24 elok. 2023

Brittiläinen rap-ilmiö Lancey Foux esiintyy Helsingissä, Ääniwallissa 18. marraskuuta 2023

Liput tähän odotettuun tapahtumaan tulevat myyntiin Tiketissä 1. syyskuuta 2023 klo 10.00. Varmista paikkasi ja koe Lancey Foux livenä!
Lue lisää
21 heinäk. 2023

Joey DeMaio, MANOWAR-basisti, kirjailija, tuottaja ja menestyvä yrittäjä saapuu Suomeen “Words Of Power” Spoken Word Tour 2023 kiertueellaan

Luvassa on ennenäkemätön kurkistus kulissien taakse vain muutamalle sadalle MANOWAR fanille!
Lue lisää
17 heinäk. 2023

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi.
Lue lisää
16 kesäk. 2023

Virtuoosimainen rumpali ja mies Nightwishin rumpusetin takana tuo täysin uuden konseptin Apollon lavalle helmikuussa

ALONE - An evening with Kai Hahto
Lue lisää
26 toukok. 2023

Celine Dionin Suomen-konsertit peruuntuvat

Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaik...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.