Skip to content

24 maalisk. 2023

Konsertti

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival with Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza and Kream

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Kyseessä on Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväinen festivaali, ja sen Early Bird -hintaiset liput, alkaen 35 euroa, ovat jo myynnissä osoitteessa www.cnnct.fi. Tapahtuman muut artisti julkaistaan kevään aikana.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Tämä maailmankuulun Drumcode levy-yhtiön perustajanakin toimiva legenda on haluttu pääesiintyjä maailman suurimmilla festivaaleilla ja palaa vihdoin Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen.

Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Hän on laajalti tunnustettu yhdeksi teknon merkittävimmistä hahmoista ja on säännöllinen esiintyjä maailman arvostetuimmissa konemusiikkitapahtumissa. Deborah De Luca yhdistelee rankkaa ja minimaalista teknoa suvereenisti eeppisiin melodisiin äänimaisemiin, jotka luovat yhdessä hypnoottisen ja eklektisen kokemuksen tanssilattialla. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyjen toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva KREAM on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, ja sitä striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman pääartisteina olivat Grammy-ehdokkaanakin ollut brittiläinen Mark Night sekä saksalainen DJ-suuruus ja musiikkituottaja Boris Brejcha.
CNNCT: www.cnnct.fi

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

24 kesäk. 2024

B.I saapuu Espoon Metro Areenalle 22.10.2024!

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I nähdään Espoon Metro Areenalla 22. lokakuuta 2024. Hänen viimeisin Suomen keikkansa myytiin loppuun minuuteissa, joten tämä on tilaisuus, jo...
Lue lisää
12 kesäk. 2024

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen.

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen! Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.
Lue lisää
28 toukok. 2024

The Dire Straits Experience Helsingin Kulttuuritalolla 5.12.2024

”Shiver in the dark” -maailmankiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa.
Lue lisää
24 toukok. 2024

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Ezhel saapuu Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025.
Lue lisää
21 toukok. 2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdess...
Lue lisää
6 toukok. 2024

Rickie Lee Jones Suomeen elokuussa!

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024
Lue lisää
8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.