Skip to content

19 tammik. 2022

Konsertti

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferumlähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä superkaksikko saapuu myös Suomeen ja esiintyy 22. toukokuuta Vanhassa Ylioppilastalossa, Helsingissä, 23.5. Lutakossa, Jyväskylässä ja 24.5. Club Teatriassa, Oulussa.

Kiertueella nousevat lisäksi lavalle kotkalaislähtöinen metallibändi Marianas Rest ja bulgarialainen heavyviisikko Gwendydd. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa (Oulun konsertti) ja Lippupisteessä (Helsingin ja Jyväskylän konsertit).

Göteborgissa 1989 perustettu Dark Tranquillity on tullut tunnetuksi melodisesta death metallistaan ja vahvasta lavaesiintymisestään. Yhtye on julkaissut toistaiseksi kaikkiaan 12 pitkäsoittoa, joista ensimmäisen ”Skydancer” vuonna 1993.

– Odotan innolla tulevaa kiertuettamme, jonka aikana pääsemme esiintymään kaikkiaan 23 maassa ympäri Euroopan. Vihdoinkin taas kaikkien rajoitusten jälkeen saamme soittaa elävän yleisön edessä, toteaa Dark Tranquillityn laulaja Mikael Stanne.

Myös Ensiferumin basisti Sami Hinkka iloitsee jo etukäteen tulevasta yhteiskiertueesta.

– Ei ole salaisuus, että Dark Tranquillity on ollut yksi yhtyeistä, joka antoi aikanaan innostuksen Ensiferuminperustamiselle, ja nyt pääsemme samalle matkalle sankariemme kanssa. Lavalle nousee kaiken kaikkiaan line-up, jota ei kannata jättää väliin, Hinkka painottaa.

Dark Tranquillity on nähty Suomessa useasti niin festivaaleilla kuin muilla keikoilla. Toukokuussa yhtyeen musiikin ihailijoita hemmotellaan taas, nyt kaikkiaan kolmen konsertin verran. Luvassa on takuuvarmaa metallia – ja vieläpä Ensiferumin kera todellisten huippukokoonpanojen tarjoamana.

Dark Tranquillity: www.darktranquillity.com/

Ensiferum: https://ensiferum.com

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

18 lokak. 2023

Weekend Winter Special valtaa Helsingin Jäähallin joulukuussa!

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica. Lauantaipäivän muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää
2 lokak. 2023

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.
Lue lisää
22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää
19 syysk. 2023

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu konsertoimaan Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun kon...
Lue lisää
5 syysk. 2023

Ara Malikian saapuu maailmankiertueellaan Kulttuuritalolle 16.3.2024

Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 8. syyskuuta klo 10.00.
Lue lisää
24 elok. 2023

Brittiläinen rap-ilmiö Lancey Foux esiintyy Helsingissä, Ääniwallissa 18. marraskuuta 2023

Liput tähän odotettuun tapahtumaan tulevat myyntiin Tiketissä 1. syyskuuta 2023 klo 10.00. Varmista paikkasi ja koe Lancey Foux livenä!
Lue lisää
21 heinäk. 2023

Joey DeMaio, MANOWAR-basisti, kirjailija, tuottaja ja menestyvä yrittäjä saapuu Suomeen “Words Of Power” Spoken Word Tour 2023 kiertueellaan

Luvassa on ennenäkemätön kurkistus kulissien taakse vain muutamalle sadalle MANOWAR fanille!
Lue lisää
17 heinäk. 2023

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.