Skip to content

19 tammik. 2022

Konsertti

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferumlähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä superkaksikko saapuu myös Suomeen ja esiintyy 22. toukokuuta Vanhassa Ylioppilastalossa, Helsingissä, 23.5. Lutakossa, Jyväskylässä ja 24.5. Club Teatriassa, Oulussa.

Kiertueella nousevat lisäksi lavalle kotkalaislähtöinen metallibändi Marianas Rest ja bulgarialainen heavyviisikko Gwendydd. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa (Oulun konsertti) ja Lippupisteessä (Helsingin ja Jyväskylän konsertit).

Göteborgissa 1989 perustettu Dark Tranquillity on tullut tunnetuksi melodisesta death metallistaan ja vahvasta lavaesiintymisestään. Yhtye on julkaissut toistaiseksi kaikkiaan 12 pitkäsoittoa, joista ensimmäisen ”Skydancer” vuonna 1993.

– Odotan innolla tulevaa kiertuettamme, jonka aikana pääsemme esiintymään kaikkiaan 23 maassa ympäri Euroopan. Vihdoinkin taas kaikkien rajoitusten jälkeen saamme soittaa elävän yleisön edessä, toteaa Dark Tranquillityn laulaja Mikael Stanne.

Myös Ensiferumin basisti Sami Hinkka iloitsee jo etukäteen tulevasta yhteiskiertueesta.

– Ei ole salaisuus, että Dark Tranquillity on ollut yksi yhtyeistä, joka antoi aikanaan innostuksen Ensiferuminperustamiselle, ja nyt pääsemme samalle matkalle sankariemme kanssa. Lavalle nousee kaiken kaikkiaan line-up, jota ei kannata jättää väliin, Hinkka painottaa.

Dark Tranquillity on nähty Suomessa useasti niin festivaaleilla kuin muilla keikoilla. Toukokuussa yhtyeen musiikin ihailijoita hemmotellaan taas, nyt kaikkiaan kolmen konsertin verran. Luvassa on takuuvarmaa metallia – ja vieläpä Ensiferumin kera todellisten huippukokoonpanojen tarjoamana.

Dark Tranquillity: www.darktranquillity.com/

Ensiferum: https://ensiferum.com

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

27 syysk. 2022

All Things Live Finland Oy hakee vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

All Things Live Finland hakee kasvavaan joukkoonsa tapahtuma-alan ammattilaista vastaavaksi tuottajaksi vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisää
27 syysk. 2022

Axel Blake, Britain’s Got Talent 2022 voittaja saapuu Apollo Live Clubille 19. tammikuuta

Yli vuosikymmenen ajan Axel Blake on rakentanut mainetta monipuolisena viihdyttäjänä.
Lue lisää
19 syysk. 2022

Suomalaisten suursuosikiksi noussut Michael Bublé saapuu konsertoimaan Tampereelle maaliskuussa.

Tämä moninkertainen Grammy-voittaja nousee Nokia Arenan lavalle 8. maaliskuuta osana laajaa Euroopan-kiertuettaan.
Lue lisää
31 elok. 2022

A1 x J1 nähdään Ääniwallissa 10.11.2022

“Latest Trends” - hitillään suureen suosioon noussut brittiläinen hip hop-duo A1 x J1 nähdään Helsingin Ääniwallissa 10.11.2022.
Lue lisää
24 elok. 2022

Norjalainen progelegenda Leprous saapuu Suomeen

Luvassa on kaksi unohtumatonta konserttia niin Helsingissä kuin Tampereellakin: Leprous - Vanha Ylioppilastalo 13.3.2023 sekä Leprous - Pakkahuone 15.5.2023
Lue lisää
19 elok. 2022

Ukrainalainen Go_A saapuu Vanhalle Ylioppilastalolle 21. syyskuuta!

Liput keikalle tulevat myyntiin 31 € hintaan Lippupisteeseen 22. elokuuta klo 10.
Lue lisää
15 elok. 2022

2021 syksyllä loppuunmyydylle yleisölle Suomessa esiintynyt Steve Hackett palaa Suomeen toukokuussa!

Hackett esiintyy yhtyeineen Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 20.5.2023. Ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 17. elokuuta All Things Liven uutiskirjeen tilaajille.
Lue lisää
14 heinäk. 2022

All Things Live welcomes Then We Take The World

The All Things Live partnership strengthens its management business and roster with the signing of Then We Take The World. An international management company with high-profile cli...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.