Skip to content

19 tammik. 2022

Konsertti

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferumlähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä superkaksikko saapuu myös Suomeen ja esiintyy 22. toukokuuta Vanhassa Ylioppilastalossa, Helsingissä, 23.5. Lutakossa, Jyväskylässä ja 24.5. Club Teatriassa, Oulussa.

Kiertueella nousevat lisäksi lavalle kotkalaislähtöinen metallibändi Marianas Rest ja bulgarialainen heavyviisikko Gwendydd. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa (Oulun konsertti) ja Lippupisteessä (Helsingin ja Jyväskylän konsertit).

Göteborgissa 1989 perustettu Dark Tranquillity on tullut tunnetuksi melodisesta death metallistaan ja vahvasta lavaesiintymisestään. Yhtye on julkaissut toistaiseksi kaikkiaan 12 pitkäsoittoa, joista ensimmäisen ”Skydancer” vuonna 1993.

– Odotan innolla tulevaa kiertuettamme, jonka aikana pääsemme esiintymään kaikkiaan 23 maassa ympäri Euroopan. Vihdoinkin taas kaikkien rajoitusten jälkeen saamme soittaa elävän yleisön edessä, toteaa Dark Tranquillityn laulaja Mikael Stanne.

Myös Ensiferumin basisti Sami Hinkka iloitsee jo etukäteen tulevasta yhteiskiertueesta.

– Ei ole salaisuus, että Dark Tranquillity on ollut yksi yhtyeistä, joka antoi aikanaan innostuksen Ensiferuminperustamiselle, ja nyt pääsemme samalle matkalle sankariemme kanssa. Lavalle nousee kaiken kaikkiaan line-up, jota ei kannata jättää väliin, Hinkka painottaa.

Dark Tranquillity on nähty Suomessa useasti niin festivaaleilla kuin muilla keikoilla. Toukokuussa yhtyeen musiikin ihailijoita hemmotellaan taas, nyt kaikkiaan kolmen konsertin verran. Luvassa on takuuvarmaa metallia – ja vieläpä Ensiferumin kera todellisten huippukokoonpanojen tarjoamana.

Dark Tranquillity: www.darktranquillity.com/

Ensiferum: https://ensiferum.com

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

29 huhtik. 2022

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Samaan aikaan kun Celine Dion toipuu terveysongelmistaan, on hän julkistanut uudet päivämäärät aiemmin siirtyneelle Euroopan-kiertueelleen.
Lue lisää
14 huhtik. 2022

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Kansainvälisten tv-ohjelmien soundtrackeilta tuttu yhtye julkaisee uuden levynsä ennen keikkaa Helsingissä
Lue lisää
23 maalisk. 2022

Ministry päättää Euroopan-kiertueensa Helsinkiin 1. joulukuuta

Mukana Moral Hygiene -rundilla myös The 69 Eyes.
Lue lisää
22 maalisk. 2022

Manowar Suomeen 1. helmikuuta 2023 Metro Areenalle

Manowarin CRUSHING THE EMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR '22/'23 -kiertuetta on jouduttu siirtämään koronan tuoman epävarmuuden vuoksi jo kertaalleen, mutta nyt sekä uusi päivä että ...
Lue lisää
10 maalisk. 2022

Celine Dionin ja Manowarin Helsingin-konsertit siirtyvät

Lue lisää
16 helmik. 2022

Watain ja Abbath päättävät yhteiskiertueensa Helsinkiin lokakuussa

Chariots Of Fire European Tour 2022 -kiertueella mukana myös Tribulation sekä Bölzer.
Lue lisää
19 tammik. 2022

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferum lähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä ...
Lue lisää
11 tammik. 2022

Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle

Tähtitenori Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle. Bocellin oli alun perin määrä konsertoida Nokia Arenalla torstaina 27. tammikuuta. Uusi konserttipä...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.