Skip to content

6 tammik. 2023

Konsertti

Decapitated Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa!

Jos Metal Hammer julistikin jo vuonna 2018 Decapitatedin Panteran ja Lamb Of Godin seuraajaksi, viime vuonna julkaistu Cancer Culture -albumi sinetöi tuon lupauksen pysyvästi. Uuden levyn maailmankiertue saadaan pian myös Suomeen, kun yhtye nähdään maassamme kahdella keikalla ensi kuun lopulla; Jyväskylän Lutakossa 26. helmikuuta ja seuraavana päivänä Helsingin Ääniwallissa. Ennakkoliput kummallekin keikalle tulevat myyntiin ensi maanantaina 9. tammikuuta kello 10.

Cancer Culture vei puolalaisyhtyeen jälleen hivenen uuteen suuntaan. Monelle bändille tyylin muuttaminen tähän tapaan voisi olla riskialtista, mutta Decapitatedin fanit rakastavat sitä miten bändi uusiutuu jatkuvasti ja on utelias kokeilemaan vielä tuntemattomia polkuja.

”Jokainen albumimme eroaa edellisestä, mikä on mielestäni jo perinne bändissämme, tunnusmerkki, joka tulee luonnostaan. Tykkään tutkia uusia musiikin alueita ja olla aina rehellinen tunteilleni, tulee sieltä sitten mitä tahansa. Kaikki on hyvin orgaanista”, bändin biisinikkari ja luova johtaja Vogg toteaa ja lisää kaiken heijastelevan silti hänen omia mieltymyksiään Florida death metaliin, Bay Area thrashiin, puolalaisen death metaliin ja thrashiin.

Vuonna 1996 perustettu Decapitated teki läpimurtonsa kansainvälisessä metallimediassa jo 2000-luvun alussa ensimmäisten Winds of Creation (2000), Nihility (2002) ja The Negation (2004) -albumien myötä. Matkaan on mahtunut onnistumisien lisäksi tragedioita, kuten rumpali Witold “Vitek” Kiełtykan menehtyminen kiertuebussin törmättyä rekkaan Venäjällä 2007, mutta yhtyeen maanläheinen usko tulevaan on siivittänyt Decapitatedin eteenpäin. Vogg muistelee jopa pandemia-aikaa osaltaan positiivisena kokemuksena.

“Se oli luovinta aikaa mitä minulla on ollut 20 vuoteen. Aiemmin pystyin olemaan kotona kiertueiden välissä vain muutamia kuukausia. Uskon, että tilanne vaikutti myös moniin muihin yhtyeisiin, jotka pystyivät tuona hulluna aikana luomaan upeita uusia albumeita.”

Decapitated Cancer Culture -kiertue
26.2.2023 Jyväskylä, Lutakko
27.2.2023 Helsinki, Ääniwalli

Liput alkaen 30,50€. Lutakon liput myy Lippupiste, Ääniwallin ennakot Tiketti.

Decapitated on:
Waclaw ‘Vogg’ Kieltyka – kitara
Rafał “Rasta” Piotrowski – laulu
James Stewart – rummut
Paweł Pasek – basso

www.decapitatedband.net
www.facebook.com/decapitated
www.instagram.com/decapitatedband
https://www.youtube.com/decapitated
https://twitter.com/decapitated

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

24 kesäk. 2024

B.I saapuu Espoon Metro Areenalle 22.10.2024!

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I nähdään Espoon Metro Areenalla 22. lokakuuta 2024. Hänen viimeisin Suomen keikkansa myytiin loppuun minuuteissa, joten tämä on tilaisuus, jo...
Lue lisää
12 kesäk. 2024

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen.

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen! Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.
Lue lisää
28 toukok. 2024

The Dire Straits Experience Helsingin Kulttuuritalolla 5.12.2024

”Shiver in the dark” -maailmankiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa.
Lue lisää
24 toukok. 2024

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Ezhel saapuu Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025.
Lue lisää
21 toukok. 2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdess...
Lue lisää
6 toukok. 2024

Rickie Lee Jones Suomeen elokuussa!

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024
Lue lisää
8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.