Skip to content

6 tammik. 2023

Konsertti

Decapitated Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa!

Jos Metal Hammer julistikin jo vuonna 2018 Decapitatedin Panteran ja Lamb Of Godin seuraajaksi, viime vuonna julkaistu Cancer Culture -albumi sinetöi tuon lupauksen pysyvästi. Uuden levyn maailmankiertue saadaan pian myös Suomeen, kun yhtye nähdään maassamme kahdella keikalla ensi kuun lopulla; Jyväskylän Lutakossa 26. helmikuuta ja seuraavana päivänä Helsingin Ääniwallissa. Ennakkoliput kummallekin keikalle tulevat myyntiin ensi maanantaina 9. tammikuuta kello 10.

Cancer Culture vei puolalaisyhtyeen jälleen hivenen uuteen suuntaan. Monelle bändille tyylin muuttaminen tähän tapaan voisi olla riskialtista, mutta Decapitatedin fanit rakastavat sitä miten bändi uusiutuu jatkuvasti ja on utelias kokeilemaan vielä tuntemattomia polkuja.

”Jokainen albumimme eroaa edellisestä, mikä on mielestäni jo perinne bändissämme, tunnusmerkki, joka tulee luonnostaan. Tykkään tutkia uusia musiikin alueita ja olla aina rehellinen tunteilleni, tulee sieltä sitten mitä tahansa. Kaikki on hyvin orgaanista”, bändin biisinikkari ja luova johtaja Vogg toteaa ja lisää kaiken heijastelevan silti hänen omia mieltymyksiään Florida death metaliin, Bay Area thrashiin, puolalaisen death metaliin ja thrashiin.

Vuonna 1996 perustettu Decapitated teki läpimurtonsa kansainvälisessä metallimediassa jo 2000-luvun alussa ensimmäisten Winds of Creation (2000), Nihility (2002) ja The Negation (2004) -albumien myötä. Matkaan on mahtunut onnistumisien lisäksi tragedioita, kuten rumpali Witold “Vitek” Kiełtykan menehtyminen kiertuebussin törmättyä rekkaan Venäjällä 2007, mutta yhtyeen maanläheinen usko tulevaan on siivittänyt Decapitatedin eteenpäin. Vogg muistelee jopa pandemia-aikaa osaltaan positiivisena kokemuksena.

“Se oli luovinta aikaa mitä minulla on ollut 20 vuoteen. Aiemmin pystyin olemaan kotona kiertueiden välissä vain muutamia kuukausia. Uskon, että tilanne vaikutti myös moniin muihin yhtyeisiin, jotka pystyivät tuona hulluna aikana luomaan upeita uusia albumeita.”

Decapitated Cancer Culture -kiertue
26.2.2023 Jyväskylä, Lutakko
27.2.2023 Helsinki, Ääniwalli

Liput alkaen 30,50€. Lutakon liput myy Lippupiste, Ääniwallin ennakot Tiketti.

Decapitated on:
Waclaw ‘Vogg’ Kieltyka – kitara
Rafał “Rasta” Piotrowski – laulu
James Stewart – rummut
Paweł Pasek – basso

www.decapitatedband.net
www.facebook.com/decapitated
www.instagram.com/decapitatedband
https://www.youtube.com/decapitated
https://twitter.com/decapitated

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

26 toukok. 2023

Celine Dionin Suomen-konsertit peruuntuvat

Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaik...
Lue lisää
11 huhtik. 2023

Legendaarinen Public Image Ltd tuo End Of World -kiertueensa Ääniwalliin 13. lokakuuta.

Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 14. huhtikuuta kello 10 Tiketissä. 
Lue lisää
29 maalisk. 2023

The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story nähdään Kulttuuritalolla 29. marraskuuta.
Lue lisää
24 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen NEFFEX saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa!

Lue lisää
24 maalisk. 2023

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.
Lue lisää
22 maalisk. 2023

CNNCT MAY DAY SPECIAL

CNNCT MAY DAY SPECIAL aloittaa CNNCT:in uuden vuoden räjähdysmäisesti, kun Progressiivisen Housen & Technon kuningattaret 8Kays & Juliet Fox saapuvat Ääniwalliin 29.4.
Lue lisää
20 maalisk. 2023

Kaamos Metal Cruise tuo 23.-24. syyskuuta M/S Viking Gracelle upean kattauksen metallimusiikin kärkeä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaamos Metal Cruise on sisartapahtuma jo perinteiselle Nordic Metal Cruiselle.
Lue lisää
13 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen emoräppäri Brennan Savage saapuu Helsinkiin elokuussa!

Brennan Savage nähdään Helsingin Apollossa 11.8. Artisti on ehtinyt keräämään vasta neljässä vuodessa valtavan joukon erittäin omistautuneita faneja.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.