Skip to content

19 syysk. 2023

Konsertti

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A saapuu Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta.

Vuonna 2012 perustettu Go_A tekee modernia uudelleentulkintaa ukrainalaisesta kansanperinteestä. Yhtyeen ainutlaatuinen soundi yhdistää ukrainalaisen kansanperinteen ja elektronisen musiikin energian ja tunteet mukaansatempaavaksi sekoitukseksi.

Konsertissa yhtye esittelee uusimman singlensä “Mermaids”. Kappaleen inspiraatio juontaa juurensa Ukrainan mytologiaan ja kertoo ihmisestä, joka on menettänyt kotinsa lopullisesti. Tarina koskettaa jokaista, joka etsii paikkaansa maailmassa.

Kappaleen taustatarina on sydäntä särkevä ja ajankohtainen. Go_A:n solisti Kateryna Pavlenko osallistui vuosia sitten folklore-expeditionille, jossa hän tapasi Tshernobylin onnettomuusvyöhykkeeltä evakuoituja naisia. Nämä naiset esittelivät Katerynalle perinteen – merenneitojen lähettämisen. Kokemus vaikutti syvästi Katerynaan ja johti “Mermaids” kappaleen syntyyn.

Yhtä koskettava on kappaleen musiikkivideo, joka kuvattiin Kiovassa keskellä rakettihyökkäystä. Videolla esiintyvät vanhemmat naiset, jotka ovat Ukrainan kansanperinteen vartijoita, ovat eläneet läpi kaksi kauhistuttavaa sotaa ja ovat elävä symboli Ukrainan kansan sitkeydestä.

Tämä ilta Tavara-asemalla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Go_A:n syvällinen ja emotionaalinen musiikki livenä. Tapahtuma tuo yhteen folk-musiikin, elektronisen musiikin ja ajankohtaiset teemat tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Go_A tuli tunnetuksi napatessaan 5. sijan vuoden 2021 Euroviisuista kappaleellaan ‘SHUM’, joka nousi saman tien useimpien eurooppalaisten listojen kärkeen. SHUMista tuli myös ensimmäinen ukrainalainen kappale, joka on noussut Billboardin Top 200 -listalle.

Go_A on yhtye, joka yhdistää modernin elektronisen musiikin ja ukrainalaisen kansanperinteen. Bändin tarina alkoi vuonna 2012, kun äänituottaja Taras Ševtšenko tapasi laulaja Kateryna Pavlenkon. Yhtye on noussut nopeasti kansainväliseen maineeseen erityisesti vuoden 2021 Euroviisu-menestyksensä myötä. Nykyisin Go_A tekee jatkuvasti konsertteja sekä Ukrainassa että ympäri Eurooppaa ja työskentelee aktiivisesti uuden materiaalin parissa.

Go_A:n muodostavat laulaja Kateryna Pavlenko, äänituottaja ja multi-instrumentaristi Taras Ševtšenko, ukrainalaisen kansallissoittimen sopilkan soittaja Ihor Didenchuk ja kitaristi Ivan Hryhorjak.

Lipunmyynti alkaa pe 22.9. klo 10 osoitteessa tiketti.fi/go_a.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

24 kesäk. 2024

B.I saapuu Espoon Metro Areenalle 22.10.2024!

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I nähdään Espoon Metro Areenalla 22. lokakuuta 2024. Hänen viimeisin Suomen keikkansa myytiin loppuun minuuteissa, joten tämä on tilaisuus, jo...
Lue lisää
12 kesäk. 2024

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen.

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen! Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.
Lue lisää
28 toukok. 2024

The Dire Straits Experience Helsingin Kulttuuritalolla 5.12.2024

”Shiver in the dark” -maailmankiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa.
Lue lisää
24 toukok. 2024

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Ezhel saapuu Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025.
Lue lisää
21 toukok. 2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdess...
Lue lisää
6 toukok. 2024

Rickie Lee Jones Suomeen elokuussa!

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024
Lue lisää
8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.