Skip to content

19 syysk. 2023

Konsertti

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A saapuu Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta.

Vuonna 2012 perustettu Go_A tekee modernia uudelleentulkintaa ukrainalaisesta kansanperinteestä. Yhtyeen ainutlaatuinen soundi yhdistää ukrainalaisen kansanperinteen ja elektronisen musiikin energian ja tunteet mukaansatempaavaksi sekoitukseksi.

Konsertissa yhtye esittelee uusimman singlensä “Mermaids”. Kappaleen inspiraatio juontaa juurensa Ukrainan mytologiaan ja kertoo ihmisestä, joka on menettänyt kotinsa lopullisesti. Tarina koskettaa jokaista, joka etsii paikkaansa maailmassa.

Kappaleen taustatarina on sydäntä särkevä ja ajankohtainen. Go_A:n solisti Kateryna Pavlenko osallistui vuosia sitten folklore-expeditionille, jossa hän tapasi Tshernobylin onnettomuusvyöhykkeeltä evakuoituja naisia. Nämä naiset esittelivät Katerynalle perinteen – merenneitojen lähettämisen. Kokemus vaikutti syvästi Katerynaan ja johti “Mermaids” kappaleen syntyyn.

Yhtä koskettava on kappaleen musiikkivideo, joka kuvattiin Kiovassa keskellä rakettihyökkäystä. Videolla esiintyvät vanhemmat naiset, jotka ovat Ukrainan kansanperinteen vartijoita, ovat eläneet läpi kaksi kauhistuttavaa sotaa ja ovat elävä symboli Ukrainan kansan sitkeydestä.

Tämä ilta Tavara-asemalla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Go_A:n syvällinen ja emotionaalinen musiikki livenä. Tapahtuma tuo yhteen folk-musiikin, elektronisen musiikin ja ajankohtaiset teemat tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Go_A tuli tunnetuksi napatessaan 5. sijan vuoden 2021 Euroviisuista kappaleellaan ‘SHUM’, joka nousi saman tien useimpien eurooppalaisten listojen kärkeen. SHUMista tuli myös ensimmäinen ukrainalainen kappale, joka on noussut Billboardin Top 200 -listalle.

Go_A on yhtye, joka yhdistää modernin elektronisen musiikin ja ukrainalaisen kansanperinteen. Bändin tarina alkoi vuonna 2012, kun äänituottaja Taras Ševtšenko tapasi laulaja Kateryna Pavlenkon. Yhtye on noussut nopeasti kansainväliseen maineeseen erityisesti vuoden 2021 Euroviisu-menestyksensä myötä. Nykyisin Go_A tekee jatkuvasti konsertteja sekä Ukrainassa että ympäri Eurooppaa ja työskentelee aktiivisesti uuden materiaalin parissa.

Go_A:n muodostavat laulaja Kateryna Pavlenko, äänituottaja ja multi-instrumentaristi Taras Ševtšenko, ukrainalaisen kansallissoittimen sopilkan soittaja Ihor Didenchuk ja kitaristi Ivan Hryhorjak.

Lipunmyynti alkaa pe 22.9. klo 10 osoitteessa tiketti.fi/go_a.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

26 helmik. 2024

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.
Lue lisää
16 helmik. 2024

Zachris Sundell All Things Live Finlandin senior promoottoriksi

Jan Streng aloitti yrityksen kehitysjohtajana viime vuoden lopulla Aikaisemmin muun muassa Suomen Live Nationin pääpromoottorina sekä Warner Music Liven promoottorina työskennel...
Lue lisää
13 helmik. 2024

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30....
Lue lisää
30 tammik. 2024

K-pop-tyttöryhmä Dreamcatcher saapuu Suomeen!

Billboardin ylistämä Dreamcatcher nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina 7. maaliskuuta, osana Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors] -kiertuettaan.
Lue lisää
4 tammik. 2024

Islannin suurin stand up -koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen!

Koomikko nähdään Helsingin Apollo Live Clubilla lauantaina 16.3.2024.
Lue lisää
18 lokak. 2023

Weekend Winter Special valtaa Helsingin Jäähallin joulukuussa!

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica. Lauantaipäivän muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää
2 lokak. 2023

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.
Lue lisää
22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.