Skip to content

19 syysk. 2023

Konsertti

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A saapuu Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta.

Vuonna 2012 perustettu Go_A tekee modernia uudelleentulkintaa ukrainalaisesta kansanperinteestä. Yhtyeen ainutlaatuinen soundi yhdistää ukrainalaisen kansanperinteen ja elektronisen musiikin energian ja tunteet mukaansatempaavaksi sekoitukseksi.

Konsertissa yhtye esittelee uusimman singlensä “Mermaids”. Kappaleen inspiraatio juontaa juurensa Ukrainan mytologiaan ja kertoo ihmisestä, joka on menettänyt kotinsa lopullisesti. Tarina koskettaa jokaista, joka etsii paikkaansa maailmassa.

Kappaleen taustatarina on sydäntä särkevä ja ajankohtainen. Go_A:n solisti Kateryna Pavlenko osallistui vuosia sitten folklore-expeditionille, jossa hän tapasi Tshernobylin onnettomuusvyöhykkeeltä evakuoituja naisia. Nämä naiset esittelivät Katerynalle perinteen – merenneitojen lähettämisen. Kokemus vaikutti syvästi Katerynaan ja johti “Mermaids” kappaleen syntyyn.

Yhtä koskettava on kappaleen musiikkivideo, joka kuvattiin Kiovassa keskellä rakettihyökkäystä. Videolla esiintyvät vanhemmat naiset, jotka ovat Ukrainan kansanperinteen vartijoita, ovat eläneet läpi kaksi kauhistuttavaa sotaa ja ovat elävä symboli Ukrainan kansan sitkeydestä.

Tämä ilta Tavara-asemalla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Go_A:n syvällinen ja emotionaalinen musiikki livenä. Tapahtuma tuo yhteen folk-musiikin, elektronisen musiikin ja ajankohtaiset teemat tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Go_A tuli tunnetuksi napatessaan 5. sijan vuoden 2021 Euroviisuista kappaleellaan ‘SHUM’, joka nousi saman tien useimpien eurooppalaisten listojen kärkeen. SHUMista tuli myös ensimmäinen ukrainalainen kappale, joka on noussut Billboardin Top 200 -listalle.

Go_A on yhtye, joka yhdistää modernin elektronisen musiikin ja ukrainalaisen kansanperinteen. Bändin tarina alkoi vuonna 2012, kun äänituottaja Taras Ševtšenko tapasi laulaja Kateryna Pavlenkon. Yhtye on noussut nopeasti kansainväliseen maineeseen erityisesti vuoden 2021 Euroviisu-menestyksensä myötä. Nykyisin Go_A tekee jatkuvasti konsertteja sekä Ukrainassa että ympäri Eurooppaa ja työskentelee aktiivisesti uuden materiaalin parissa.

Go_A:n muodostavat laulaja Kateryna Pavlenko, äänituottaja ja multi-instrumentaristi Taras Ševtšenko, ukrainalaisen kansallissoittimen sopilkan soittaja Ihor Didenchuk ja kitaristi Ivan Hryhorjak.

Lipunmyynti alkaa pe 22.9. klo 10 osoitteessa tiketti.fi/go_a.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää
19 syysk. 2023

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu konsertoimaan Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun kon...
Lue lisää
5 syysk. 2023

Ara Malikian saapuu maailmankiertueellaan Kulttuuritalolle 16.3.2024

Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 8. syyskuuta klo 10.00.
Lue lisää
24 elok. 2023

Brittiläinen rap-ilmiö Lancey Foux esiintyy Helsingissä, Ääniwallissa 18. marraskuuta 2023

Liput tähän odotettuun tapahtumaan tulevat myyntiin Tiketissä 1. syyskuuta 2023 klo 10.00. Varmista paikkasi ja koe Lancey Foux livenä!
Lue lisää
21 heinäk. 2023

Joey DeMaio, MANOWAR-basisti, kirjailija, tuottaja ja menestyvä yrittäjä saapuu Suomeen “Words Of Power” Spoken Word Tour 2023 kiertueellaan

Luvassa on ennenäkemätön kurkistus kulissien taakse vain muutamalle sadalle MANOWAR fanille!
Lue lisää
17 heinäk. 2023

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi.
Lue lisää
16 kesäk. 2023

Virtuoosimainen rumpali ja mies Nightwishin rumpusetin takana tuo täysin uuden konseptin Apollon lavalle helmikuussa

ALONE - An evening with Kai Hahto
Lue lisää
26 toukok. 2023

Celine Dionin Suomen-konsertit peruuntuvat

Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaik...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.