Skip to content

28 helmik. 2023

grandson saapuu Suomeen lokakuussa

Musiikkinsa ja voittoa tavoittelemattomien kumppanuusjärjestöjen kautta hän uhmaa sosiaalisia kysymyksiä ja lisää tietoisuutta mielenterveydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja äänestäjien tukahduttamisesta.

Hän on säveltänyt useita vaihtoehtoisia radiohittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mukaan lukien vuoden 2017 “Blood//Water”, ja tehnyt yhteistyötä artistien, kuten K.Flayn, X-Ambassadorsin ja Mike Shinodan kanssa ennen debyyttialbuminsa Death of an Optimist julkaisua vuonna 2020.

grandson on aina ollut peloton taiteilija, joka ei ole pelännyt taistella valtaa pitäviä vastaan ja kertoa kuulijoilleen tarkalleen, miltä hänestä tuntuu. Viime aikoina genreä mullistava rockartisti, paljasti itsensä enemmän kuin koskaan ennen. “Koko urani ja koko suhdettani laulunkirjoittamiseen on ohjannut tämä todellinen tarve jättää jälki ja tuntea itsensä ymmärretyksi”, sanoo kanadalais-amerikkalainen grandson, nimeltään Jordan Benjamin. – Silti minusta tuntui, että olin tehnyt itselleni ja faneilleni karhunpalveluksen, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani nyt puoli vuosikymmentä. Minusta tuntui, että emme edes puhuneet rehellisesti koko ajan. Minusta ei tuntunut, että olisin tuonut itseäni esiin kokonaan.”

Tätä tarkoitusta varten grandson kirjoitti, äänitti ja aikoo julkaista tähän mennessä henkilökohtaisimman ja haavoittuvimman albuminsa “I Love You, I’m Trying” 5. toukokuuta Fueled By Ramenin kautta.

Julkaistuaan vuoden 2020 rohkean teatraalisen debyyttialbumin, Death of an Optimist, grandson sanoo, että hänen täytyi luoda tällä kertaa projekti, “josta tuntui, että minulla oli jotain menetettävää. Minua hävetti soittaa sitä ihmisille. Siellä tarkastelin kriittisellä linssillä omaa epävarmuuttani ja sukuhistoriaani. Ja yhtäkkiä näillä teemoilla, jotka seuraavat minua läpi urani, on nyt paljon henkilökohtaisempi ja intiimimpi koti.”

Hänen läpimurtosinglensä, vuoden 2017 “Blood//Water”, ansiosta hänet sijoitettiin suurten poliittisten taiteilijoiden joukkoon, kuten Rage Against the Machinen ja Public Enemyn joukkooon. grandson turhautui yhä enemmän siitä, miten asiat sujuivat hänen elämässään ja urallaan. “Olin tekemisissä näiden kappaleiden kirjoittamisen kanssa maailman muuttamisesta ja siitä, ettei maailma muutu”, hän sanoo. “Kaikki suurimmat kappaleeni on kirjoitettu tästä kyllästyneestä, voimakkaasta paikasta “Emme enää kestä tätä paskaa”. Ja silti jatkamme tämän paskan ottamista yhä uudelleen ja uudelleen.”

Liput myy Ticketmaster.

Lipunmyynti alkaa 3.3. klo 10.00.

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

26 toukok. 2023

Celine Dionin Suomen-konsertit peruuntuvat

Celine Dionin lokakuuksi Suomeen suunnitellut konsertit peruuntuvat. Dionin oli määrä saapua Suomeen osana Courage-maailmankiertuettaan, mutta hän on nyt joutunut peruuttamaan kaik...
Lue lisää
11 huhtik. 2023

Legendaarinen Public Image Ltd tuo End Of World -kiertueensa Ääniwalliin 13. lokakuuta.

Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 14. huhtikuuta kello 10 Tiketissä. 
Lue lisää
29 maalisk. 2023

The Simon and Garfunkel Story

The Simon and Garfunkel Story nähdään Kulttuuritalolla 29. marraskuuta.
Lue lisää
24 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen NEFFEX saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa!

Lue lisää
24 maalisk. 2023

CNNCT.VOL2

CNNCT Festival Espoossa kesäkuussa – mukana supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.
Lue lisää
22 maalisk. 2023

CNNCT MAY DAY SPECIAL

CNNCT MAY DAY SPECIAL aloittaa CNNCT:in uuden vuoden räjähdysmäisesti, kun Progressiivisen Housen & Technon kuningattaret 8Kays & Juliet Fox saapuvat Ääniwalliin 29.4.
Lue lisää
20 maalisk. 2023

Kaamos Metal Cruise tuo 23.-24. syyskuuta M/S Viking Gracelle upean kattauksen metallimusiikin kärkeä.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kaamos Metal Cruise on sisartapahtuma jo perinteiselle Nordic Metal Cruiselle.
Lue lisää
13 maalisk. 2023

Yhdysvaltalainen emoräppäri Brennan Savage saapuu Helsinkiin elokuussa!

Brennan Savage nähdään Helsingin Apollossa 11.8. Artisti on ehtinyt keräämään vasta neljässä vuodessa valtavan joukon erittäin omistautuneita faneja.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.