Skip to content

28 helmik. 2023

grandson saapuu Suomeen lokakuussa

Musiikkinsa ja voittoa tavoittelemattomien kumppanuusjärjestöjen kautta hän uhmaa sosiaalisia kysymyksiä ja lisää tietoisuutta mielenterveydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja äänestäjien tukahduttamisesta.

Hän on säveltänyt useita vaihtoehtoisia radiohittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mukaan lukien vuoden 2017 “Blood//Water”, ja tehnyt yhteistyötä artistien, kuten K.Flayn, X-Ambassadorsin ja Mike Shinodan kanssa ennen debyyttialbuminsa Death of an Optimist julkaisua vuonna 2020.

grandson on aina ollut peloton taiteilija, joka ei ole pelännyt taistella valtaa pitäviä vastaan ja kertoa kuulijoilleen tarkalleen, miltä hänestä tuntuu. Viime aikoina genreä mullistava rockartisti, paljasti itsensä enemmän kuin koskaan ennen. “Koko urani ja koko suhdettani laulunkirjoittamiseen on ohjannut tämä todellinen tarve jättää jälki ja tuntea itsensä ymmärretyksi”, sanoo kanadalais-amerikkalainen grandson, nimeltään Jordan Benjamin. – Silti minusta tuntui, että olin tehnyt itselleni ja faneilleni karhunpalveluksen, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani nyt puoli vuosikymmentä. Minusta tuntui, että emme edes puhuneet rehellisesti koko ajan. Minusta ei tuntunut, että olisin tuonut itseäni esiin kokonaan.”

Tätä tarkoitusta varten grandson kirjoitti, äänitti ja aikoo julkaista tähän mennessä henkilökohtaisimman ja haavoittuvimman albuminsa “I Love You, I’m Trying” 5. toukokuuta Fueled By Ramenin kautta.

Julkaistuaan vuoden 2020 rohkean teatraalisen debyyttialbumin, Death of an Optimist, grandson sanoo, että hänen täytyi luoda tällä kertaa projekti, “josta tuntui, että minulla oli jotain menetettävää. Minua hävetti soittaa sitä ihmisille. Siellä tarkastelin kriittisellä linssillä omaa epävarmuuttani ja sukuhistoriaani. Ja yhtäkkiä näillä teemoilla, jotka seuraavat minua läpi urani, on nyt paljon henkilökohtaisempi ja intiimimpi koti.”

Hänen läpimurtosinglensä, vuoden 2017 “Blood//Water”, ansiosta hänet sijoitettiin suurten poliittisten taiteilijoiden joukkoon, kuten Rage Against the Machinen ja Public Enemyn joukkooon. grandson turhautui yhä enemmän siitä, miten asiat sujuivat hänen elämässään ja urallaan. “Olin tekemisissä näiden kappaleiden kirjoittamisen kanssa maailman muuttamisesta ja siitä, ettei maailma muutu”, hän sanoo. “Kaikki suurimmat kappaleeni on kirjoitettu tästä kyllästyneestä, voimakkaasta paikasta “Emme enää kestä tätä paskaa”. Ja silti jatkamme tämän paskan ottamista yhä uudelleen ja uudelleen.”

Liput myy Ticketmaster.

Lipunmyynti alkaa 3.3. klo 10.00.

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

K-pop-tähti Whee In saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 12.5.2024!

Whee In saapuu Suomeen osana 2024 Whee In 1ST WORLD TOUR : WHEE IN THE MOOD [BEYOND] IN Europe -kiertuettaan.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

Ruotsalainen räppäri Jireel Helsingin Korjaamolla 23. lokakuuta!

Jireel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikalle osana Skandinavia-kiertuettaan.
Lue lisää
26 helmik. 2024

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.
Lue lisää
16 helmik. 2024

Zachris Sundell All Things Live Finlandin senior promoottoriksi

Jan Streng aloitti yrityksen kehitysjohtajana viime vuoden lopulla Aikaisemmin muun muassa Suomen Live Nationin pääpromoottorina sekä Warner Music Liven promoottorina työskennel...
Lue lisää
13 helmik. 2024

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30....
Lue lisää
30 tammik. 2024

K-pop-tyttöryhmä Dreamcatcher saapuu Suomeen!

Billboardin ylistämä Dreamcatcher nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina 7. maaliskuuta, osana Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors] -kiertuettaan.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.