Skip to content

28 helmik. 2023

grandson saapuu Suomeen lokakuussa

Musiikkinsa ja voittoa tavoittelemattomien kumppanuusjärjestöjen kautta hän uhmaa sosiaalisia kysymyksiä ja lisää tietoisuutta mielenterveydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja äänestäjien tukahduttamisesta.

Hän on säveltänyt useita vaihtoehtoisia radiohittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mukaan lukien vuoden 2017 “Blood//Water”, ja tehnyt yhteistyötä artistien, kuten K.Flayn, X-Ambassadorsin ja Mike Shinodan kanssa ennen debyyttialbuminsa Death of an Optimist julkaisua vuonna 2020.

grandson on aina ollut peloton taiteilija, joka ei ole pelännyt taistella valtaa pitäviä vastaan ja kertoa kuulijoilleen tarkalleen, miltä hänestä tuntuu. Viime aikoina genreä mullistava rockartisti, paljasti itsensä enemmän kuin koskaan ennen. “Koko urani ja koko suhdettani laulunkirjoittamiseen on ohjannut tämä todellinen tarve jättää jälki ja tuntea itsensä ymmärretyksi”, sanoo kanadalais-amerikkalainen grandson, nimeltään Jordan Benjamin. – Silti minusta tuntui, että olin tehnyt itselleni ja faneilleni karhunpalveluksen, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani nyt puoli vuosikymmentä. Minusta tuntui, että emme edes puhuneet rehellisesti koko ajan. Minusta ei tuntunut, että olisin tuonut itseäni esiin kokonaan.”

Tätä tarkoitusta varten grandson kirjoitti, äänitti ja aikoo julkaista tähän mennessä henkilökohtaisimman ja haavoittuvimman albuminsa “I Love You, I’m Trying” 5. toukokuuta Fueled By Ramenin kautta.

Julkaistuaan vuoden 2020 rohkean teatraalisen debyyttialbumin, Death of an Optimist, grandson sanoo, että hänen täytyi luoda tällä kertaa projekti, “josta tuntui, että minulla oli jotain menetettävää. Minua hävetti soittaa sitä ihmisille. Siellä tarkastelin kriittisellä linssillä omaa epävarmuuttani ja sukuhistoriaani. Ja yhtäkkiä näillä teemoilla, jotka seuraavat minua läpi urani, on nyt paljon henkilökohtaisempi ja intiimimpi koti.”

Hänen läpimurtosinglensä, vuoden 2017 “Blood//Water”, ansiosta hänet sijoitettiin suurten poliittisten taiteilijoiden joukkoon, kuten Rage Against the Machinen ja Public Enemyn joukkooon. grandson turhautui yhä enemmän siitä, miten asiat sujuivat hänen elämässään ja urallaan. “Olin tekemisissä näiden kappaleiden kirjoittamisen kanssa maailman muuttamisesta ja siitä, ettei maailma muutu”, hän sanoo. “Kaikki suurimmat kappaleeni on kirjoitettu tästä kyllästyneestä, voimakkaasta paikasta “Emme enää kestä tätä paskaa”. Ja silti jatkamme tämän paskan ottamista yhä uudelleen ja uudelleen.”

Liput myy Ticketmaster.

Lipunmyynti alkaa 3.3. klo 10.00.

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

18 lokak. 2023

Weekend Winter Special valtaa Helsingin Jäähallin joulukuussa!

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica. Lauantaipäivän muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää
2 lokak. 2023

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.
Lue lisää
22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää
19 syysk. 2023

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu konsertoimaan Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun kon...
Lue lisää
5 syysk. 2023

Ara Malikian saapuu maailmankiertueellaan Kulttuuritalolle 16.3.2024

Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 8. syyskuuta klo 10.00.
Lue lisää
24 elok. 2023

Brittiläinen rap-ilmiö Lancey Foux esiintyy Helsingissä, Ääniwallissa 18. marraskuuta 2023

Liput tähän odotettuun tapahtumaan tulevat myyntiin Tiketissä 1. syyskuuta 2023 klo 10.00. Varmista paikkasi ja koe Lancey Foux livenä!
Lue lisää
21 heinäk. 2023

Joey DeMaio, MANOWAR-basisti, kirjailija, tuottaja ja menestyvä yrittäjä saapuu Suomeen “Words Of Power” Spoken Word Tour 2023 kiertueellaan

Luvassa on ennenäkemätön kurkistus kulissien taakse vain muutamalle sadalle MANOWAR fanille!
Lue lisää
17 heinäk. 2023

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.