Skip to content

28 helmik. 2023

grandson saapuu Suomeen lokakuussa

Musiikkinsa ja voittoa tavoittelemattomien kumppanuusjärjestöjen kautta hän uhmaa sosiaalisia kysymyksiä ja lisää tietoisuutta mielenterveydestä, sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja äänestäjien tukahduttamisesta.

Hän on säveltänyt useita vaihtoehtoisia radiohittejä Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mukaan lukien vuoden 2017 “Blood//Water”, ja tehnyt yhteistyötä artistien, kuten K.Flayn, X-Ambassadorsin ja Mike Shinodan kanssa ennen debyyttialbuminsa Death of an Optimist julkaisua vuonna 2020.

grandson on aina ollut peloton taiteilija, joka ei ole pelännyt taistella valtaa pitäviä vastaan ja kertoa kuulijoilleen tarkalleen, miltä hänestä tuntuu. Viime aikoina genreä mullistava rockartisti, paljasti itsensä enemmän kuin koskaan ennen. “Koko urani ja koko suhdettani laulunkirjoittamiseen on ohjannut tämä todellinen tarve jättää jälki ja tuntea itsensä ymmärretyksi”, sanoo kanadalais-amerikkalainen grandson, nimeltään Jordan Benjamin. – Silti minusta tuntui, että olin tehnyt itselleni ja faneilleni karhunpalveluksen, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani nyt puoli vuosikymmentä. Minusta tuntui, että emme edes puhuneet rehellisesti koko ajan. Minusta ei tuntunut, että olisin tuonut itseäni esiin kokonaan.”

Tätä tarkoitusta varten grandson kirjoitti, äänitti ja aikoo julkaista tähän mennessä henkilökohtaisimman ja haavoittuvimman albuminsa “I Love You, I’m Trying” 5. toukokuuta Fueled By Ramenin kautta.

Julkaistuaan vuoden 2020 rohkean teatraalisen debyyttialbumin, Death of an Optimist, grandson sanoo, että hänen täytyi luoda tällä kertaa projekti, “josta tuntui, että minulla oli jotain menetettävää. Minua hävetti soittaa sitä ihmisille. Siellä tarkastelin kriittisellä linssillä omaa epävarmuuttani ja sukuhistoriaani. Ja yhtäkkiä näillä teemoilla, jotka seuraavat minua läpi urani, on nyt paljon henkilökohtaisempi ja intiimimpi koti.”

Hänen läpimurtosinglensä, vuoden 2017 “Blood//Water”, ansiosta hänet sijoitettiin suurten poliittisten taiteilijoiden joukkoon, kuten Rage Against the Machinen ja Public Enemyn joukkooon. grandson turhautui yhä enemmän siitä, miten asiat sujuivat hänen elämässään ja urallaan. “Olin tekemisissä näiden kappaleiden kirjoittamisen kanssa maailman muuttamisesta ja siitä, ettei maailma muutu”, hän sanoo. “Kaikki suurimmat kappaleeni on kirjoitettu tästä kyllästyneestä, voimakkaasta paikasta “Emme enää kestä tätä paskaa”. Ja silti jatkamme tämän paskan ottamista yhä uudelleen ja uudelleen.”

Liput myy Ticketmaster.

Lipunmyynti alkaa 3.3. klo 10.00.

Keikka on sallittu kaiken ikäisille.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

12 kesäk. 2024

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen.

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen! Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.
Lue lisää
28 toukok. 2024

The Dire Straits Experience Helsingin Kulttuuritalolla 5.12.2024

”Shiver in the dark” -maailmankiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa.
Lue lisää
24 toukok. 2024

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Ezhel saapuu Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025.
Lue lisää
21 toukok. 2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdess...
Lue lisää
6 toukok. 2024

Rickie Lee Jones Suomeen elokuussa!

Rickie Lee Jones saapuu Helsingin Tavastialle 28.8.2024
Lue lisää
8 huhtik. 2024

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen 6. marraskuuta

Rumpali Mike Portnoy mukana kokoonpanossa 14 vuoden jälkeen.
Lue lisää
22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

K-pop-tähti Whee In saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 12.5.2024!

Whee In saapuu Suomeen osana 2024 Whee In 1ST WORLD TOUR : WHEE IN THE MOOD [BEYOND] IN Europe -kiertuettaan.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.