Skip to content

19 elok. 2024

Konsertti

Legendaarisen Vonda Shepardin Best Of -kiertue Suomeen joulukuussa!

1990-luvun lopulla koko maailman tietoisuuteen Ally McBeal -televisiosarjasta tullut Vonda Shepard tuo Best Of -Euroopan-kiertueensa Helsinkiin 13. joulukuuta. Helsingin Apollossa kuultava konsertti on läpileikkaus yli 12 miljoonaa albumia urallaan myyneen ja moninkertaisesti muun muassa Golden Globe- ja Emmy-pysteillä palkitun laulaja-lauluntekijän koko 15 albumin mittaiselta tähänastiselta uralta – lähestyvän joulun tunnelmia unohtamatta.

Sielukas biisintekijä ja musiikkinsa tulkitsija tuo mukanaan Eurooppaan todellisen superbändin. Mukana ovat kitaristi James Ralston, joka on tullut tunnetuksi myös edesmenneen Tina Turnerin taustalta, muun muassa Bruce Springsteenin ja Johnny Cashin kanssa musisoinut basisti Jim Hanson sekä rumpali Fritz Lewak, jonka on voinut nähdä esimerkiksi Jackson Brownen taustalla.

“Yksin pianolla soittaessani sukellan biiseihin aivan täysin, ja toisaalta on mahtavaa saada show bändin kanssa kipinöimään”, Vonda kertoo ja lisää rakastavansa sitä, miten myös soulin sävelet saavat yleisön liekkeihin.

Vonda Shepard kirjoitti ensimmäiset biisinsä ollessaan vasta kahdeksanvuotias, ja ensimmäisen keikkansa hän soitti ollessaan vasta 14 vuotta. Ennen soolouraansa hän kiersi taustalaujana ja kosketinsoittajana muun muassa Rickie Lee Jonesin, Al Jarreaun sekä Jackson Brownen kanssa.

Shepard päätti juuri kiertueensa Yhdysvalloissa ja lokakuussa hän tekee kattavan, liki koko kuukauden kestävän kiertueen Iso-Britanniassa. Uusi studioalbumi on myös työn alla ja se julkaistaan vuonna 2026.

Liput hintaan 37,50 € tulevat myyntiin Ticketmasteriin keskiviikkona 21.8. klo 10. Keikka on K18.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

10 syysk. 2024

TOTO Suomeen kahdelle keikalle

TOTO esiintyy Espoon Metro Areenalla 28.2. ja Tampereen Nokia Arenalla 2.3.
Lue lisää
6 syysk. 2024

Nordic Metal Cruise jyrää Itämeren aalloilla hellmikuussa 2025!

Mukana Anaal Nathrak, Månegarm, Wormwood, Skiltron sekä Stereo Terror DJ -kaksikko
Lue lisää
19 elok. 2024

Legendaarisen Vonda Shepardin Best Of -kiertue Suomeen joulukuussa!

Moninkertaisesti palkittu maailmantähti tuo mukanaan superbändin Helsingin Apolloon 13.12.2024.
Lue lisää
24 kesäk. 2024

B.I saapuu Espoon Metro Areenalle 22.10.2024!

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I nähdään Espoon Metro Areenalla 22. lokakuuta 2024. Hänen viimeisin Suomen keikkansa myytiin loppuun minuuteissa, joten tämä on tilaisuus, jo...
Lue lisää
12 kesäk. 2024

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen.

Rhys Nicholsonin ’Huge Big Party Congratulations!’ Euroopan kiertue saapuu Suomeen! Stand up keikka nähdään Helsingin Apollossa 11.9.2024.
Lue lisää
28 toukok. 2024

The Dire Straits Experience Helsingin Kulttuuritalolla 5.12.2024

”Shiver in the dark” -maailmankiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa.
Lue lisää
24 toukok. 2024

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

Ezhel saapuu Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025.
Lue lisää
21 toukok. 2024

Peter Jöback bändeineen saapuu Kulttuuritalolle syyskuussa!

Peter Jöback kutsuu sinut tähän eksklusiiviseen konserttiin, jossa hän esittää vanhempia klassikoitaan ja uusia kappaleitaan uudelta albumiltaan ‘Atlas’, jonka hän kirjoitti yhdess...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.