Skip to content

30 syysk. 2021

Konsertti

Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa!

Natalia Posnova playing piano

Queen-yhtyeen musiikin ihailijat ympäri maailman valloittanut ainutlaatuinen erikoiskonsertti saapuu Suomeen huhtikuussa. Taiturimaisen venäläisen pianistin, Natalia Posnovan, johtama QUEEN Renaissance – Cinematic Symphony -konsertti nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 14. huhtikuuta 2022. Liput tähän Queenin jäsenten ylistämään musiikkia, videoita ja laulua yhdistävään esitykseen tulevat ovat nyt myynnissä Lippupisteessä alkaen 38,50€.

Konserttilavalle astuu Natalia Posnovan lisäksi Queenin solistin, Freddie Mercuryn, monivuotinen henkilökohtainen assistentti Peter Freestone. Hän on kirjoittanut kaksi menestyskirjaa elämästään ja työstään Mercuryn rinnalla ja oli myös Mercuryn luona tämän menehtyessä 1991.

Queenin kitaristi Brian May ylistää Posnovan esitystä: ”Natalia Posnova on ällistyttävän taiturimainen pianisti ja laulujen tulkitsija. Olen nähnyt kaikkien Queen-vuosieni aikana mitä monenlaisimpia laulujemme esityksiä, mutta en mitään Posnovan kaltaista. Hänessä on kauneutta, lahjakkuutta ja kekseliäisyyttä, jotka jokaisen tulisi nähdä, nauttia ja hämmästyä.”

Natalia Posnovan konsertissa kuullaan Queenin suurimpia hittejä uudenlaisina sovituksina, joissa monista yhdistyvät sekä rockin että klassisen musiikin tunnelmat. Mukana on myös henkeäsalpaavaksi kehuttuja orkesterisovituksia, joissa Posnovan soitto yltää huippuunsa, kuten kappaleissa Who Wants to Live Forever, The Show Must Go On ja We Will Rock You.

Monessa kappaleessa kuullaan lisäksi englantilaista tenoria, Michael Antonyä, joka tulkitsee mm. laulut Love of My Life, Innuendo, Don’t Stop Me Now ja We Are the Champions.

Peter Freestone kertoo olevansa iloinen, että saa olla mukana Posnovan konsertissa. ”Kyseessä on ainutlaatuinen ja kokonaisuudessaan huikea esitys, jossa kuullaan Queenin musiikkia täysin eri tavalla kuin aiemmin. Olen vakuuttunut, että Freddie olisi itsekin pitänyt kuulemastaan ja näkemästään”, Freestone toteaa.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

22 maalisk. 2024

Mister Misery saapuu Suomeen joulukuussa!

Yhtye nähdään kahdella keikalla: Turun Nirvanassa 13. joulukuuta ja Helsingin On The Rocksissa 14. joulukuuta.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

K-pop-tähti Whee In saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 12.5.2024!

Whee In saapuu Suomeen osana 2024 Whee In 1ST WORLD TOUR : WHEE IN THE MOOD [BEYOND] IN Europe -kiertuettaan.
Lue lisää
5 maalisk. 2024

Ruotsalainen räppäri Jireel Helsingin Korjaamolla 23. lokakuuta!

Jireel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikalle osana Skandinavia-kiertuettaan.
Lue lisää
26 helmik. 2024

Drake Milligan saapuu Helsinkiin heinäkuussa!

Fort Worthista, Texasista kotoisin oleva artisti nähdään Mikonkadun On The Rocksissa 25.7.2024.
Lue lisää
16 helmik. 2024

Zachris Sundell All Things Live Finlandin senior promoottoriksi

Jan Streng aloitti yrityksen kehitysjohtajana viime vuoden lopulla Aikaisemmin muun muassa Suomen Live Nationin pääpromoottorina sekä Warner Music Liven promoottorina työskennel...
Lue lisää
13 helmik. 2024

Roc Boyz saapuu Kaivohuoneelle lauantaina 13. huhtikuuta!

Norjalainen trio Roc Boyz koostuu Meinistä, KrissyB:stä ja Mulista. He ovat kolme lapsuudenystävää, jotka aloittivat uransa Meinin kellarihuoneessa alkuvuodesta 2020. Toukokuun 30....
Lue lisää
30 tammik. 2024

K-pop-tyttöryhmä Dreamcatcher saapuu Suomeen!

Billboardin ylistämä Dreamcatcher nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina 7. maaliskuuta, osana Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors] -kiertuettaan.
Lue lisää
4 tammik. 2024

Islannin suurin stand up -koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen!

Koomikko nähdään Helsingin Apollo Live Clubilla lauantaina 16.3.2024.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.