Skip to content

17 jouluk. 2021

Konsertti

Nightwish

Nightwish
Ensi vuoden heinäkuun 15. päivänä Piritan luostarissa konsertti yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista, yli yhdeksän miljoonaa albumia myynyt Nightwish, joka on voittanut yli 60 kulta- ja platinapalkintoa.
Vaikka Nightwish on ollut Suomessa kuuluisa Angels Fall Firstin jälkeen, he ovat saavuttaneet kansainvälistä menestystä Oceanbornin (1998), Wishmasterin (2000) ja Century Childin (2002) kanssa. Vuonna 2004 julkaistu albumi “Once” nosti Nightwishin kirjaimellisesti liigan kärkeen, myi yli miljoona kappaletta ja teki läpimurtoalbuminsa Yhdysvaltoihin. Albumin single “Wish I Had an Angel” esitettiin MTV:llä ja se oli ääniraita kolmelle elokuvalle (mukaan lukien “Alone in the Dark”).
Vuonna 2007 Nightwish ilmoitti Tarja Turusen korvaavan Anette Olzonin ja julkaisi sitten kuudennen albuminsa Dark Passion Play, jota myytiin yli 2 miljoonaa kappaletta. Albumin debyyttisinglestä “Amaranth” Nightwishista tuli yksi Euroopan menestyneimmistä singleistä. Viisi vuotta myöhemmin Nightish ilmoitti, että heidän polkunsa Anette Olzonin kanssa oli katkennut ja että he päättävät kiertueen silloisen Floor Jansenin (After Forever) kanssa, josta tuli myöhemmin yhtyeen virallinen jäsen.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

29 huhtik. 2022

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Samaan aikaan kun Celine Dion toipuu terveysongelmistaan, on hän julkistanut uudet päivämäärät aiemmin siirtyneelle Euroopan-kiertueelleen.
Lue lisää
14 huhtik. 2022

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Kansainvälisten tv-ohjelmien soundtrackeilta tuttu yhtye julkaisee uuden levynsä ennen keikkaa Helsingissä
Lue lisää
23 maalisk. 2022

Ministry päättää Euroopan-kiertueensa Helsinkiin 1. joulukuuta

Mukana Moral Hygiene -rundilla myös The 69 Eyes.
Lue lisää
22 maalisk. 2022

Manowar Suomeen 1. helmikuuta 2023 Metro Areenalle

Manowarin CRUSHING THE EMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR '22/'23 -kiertuetta on jouduttu siirtämään koronan tuoman epävarmuuden vuoksi jo kertaalleen, mutta nyt sekä uusi päivä että ...
Lue lisää
10 maalisk. 2022

Celine Dionin ja Manowarin Helsingin-konsertit siirtyvät

Lue lisää
16 helmik. 2022

Watain ja Abbath päättävät yhteiskiertueensa Helsinkiin lokakuussa

Chariots Of Fire European Tour 2022 -kiertueella mukana myös Tribulation sekä Bölzer.
Lue lisää
19 tammik. 2022

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferum lähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä ...
Lue lisää
11 tammik. 2022

Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle

Tähtitenori Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle. Bocellin oli alun perin määrä konsertoida Nokia Arenalla torstaina 27. tammikuuta. Uusi konserttipä...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.