30 syysk. 2021

Konsertti

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity Suomeen toukokuussa!

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa. Yhtye nähdään 22. toukokuuta Helsingissä, Vanhassa Ylioppilastalossa sekä 23. toukokuuta, Jyväskylän Lutakossa ja 24.5. Oulun Club Teatriassa. Konserteissa esiintyy myös muita yhtyeitä, jotka julkaistaan myöhemmin.

Göteborgissa 1989 perustettu Dark Tranquillity on tullut tunnetuksi melodisesta death metallistaan ja vahvasta lavaesiintymisestään. Yhtyeen uusin albumi, vuoden 2020 lopulla ilmestynyt Moment, sai huikeat arvostelut suomalaismedioissa mm. Soundin ja Kaaoszinen antaessa sille täydet pisteet.

Dark Tranquillityn perustivat sen nykyinen laulaja Mikael Stanne ja kitaristi Niklas Sundin. Kaksikosta on nykyisin mukana vielä Stanne. Yhtye on julkaissut toistaiseksi kaikkiaan 12 pitkäsoittoa, joista ensimmäisen ”Skydancer” vuonna 1993.

– Odotan innolla tulevaa kiertuettamme, jonka aikana pääsemme esiintymään kaikkiaan 23 maassa ympäri Euroopan. Vihdoinkin taas kaikkien rajoitusten jälkeen saamme soittaa elävän yleisön edessä, iloitsee Mikael Stanne.

Dark Tranquillity on nähty Suomessa useasti niin festivaaleilla kuin muilla keikoilla. Toukokuussa sen musiikin ihailijoita hemmotellaan taas, nyt kaikkiaan kolmen konsertin verran. Luvassa on takuuvarmaa metallia huippukokoonpanon tarjoamana.

Dark Tranquillity: https://www.darktranquillity.com/

Lisää uutisia
Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia
8 lokak. 2021

New Yorkilainen Triathalon saapuu On The Rocksiin toukokuussa

Lue lisää
8 lokak. 2021

Fleshgod Apocalypse 2021 keikka siirtyy vuodella eteenpäin.

Lue lisää
5 lokak. 2021

Legendaarinen Henry Rollins saapuu Suomeen tammikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Brittiläinen post-punkin sanansaattaja White Lies Suomeen huhtikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Maailmankuulu Queen-konsertti Suomeen huhtikuussa!

Lue lisää
30 syysk. 2021

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity Suomeen toukokuussa!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.