Skip to content

14 huhtik. 2022

Konsertti

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Maailmanlaajuista huomiota eteerisillä kappaleillaan herättänyt Vancouver Sleep Clinic saadaan viimein tänä syksynä Suomeen, kun yhtye saapuu Mikonkadun On The Rocksiin 9. syyskuuta. Bändi julkaisi viime kuussa uuden Love You Like I Do -singlen heinäkuussa tulevalta kolmannelta studioalbumiltaan. Kappaleen taianomainen musiikkivideo kuvattiin Australian Queenslandissa.

Laulaja-säveltäjä-tuottaja Tim Bettinsoniin henkilöityvä yhtye on urallaan päässyt kiertämään suurin piirtein koko maapallon ympäri. Monimuotoisia yhteistyökuvioita harrastava Bettinson on työskennellyt useiden tunnettujen muusikoiden ja maailman kärkituottajien kanssa, ja kappaleet ovat päätyneet useiden kansainvälisten tv-ohjelmien, kuten muun muassa Bonesin, Teen Wolfin, The Good Doctorin ja The Vampire Diaresin taustamusiikiksi.

Australialainen Vancouver Sleep Clinic solmi taannoin maailmanlaajuisen levytyssopimuksen ranskalaisen Believe-levy-yhtiön kanssa, joka julkaisee yhtyeen seuraavan Fallen Paradise -albumin vielä ennen Vancouver Sleep Clinicin esiintymistä Helsingissä. Pandemiasulussa perustuksensa saanut albumi tarjoilee puhtaan näköalan Bettinsonin sielunmaisemaan ja vapaaseen luomisen virtaan.

Osta liput täältä

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

29 huhtik. 2022

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Samaan aikaan kun Celine Dion toipuu terveysongelmistaan, on hän julkistanut uudet päivämäärät aiemmin siirtyneelle Euroopan-kiertueelleen.
Lue lisää
14 huhtik. 2022

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Kansainvälisten tv-ohjelmien soundtrackeilta tuttu yhtye julkaisee uuden levynsä ennen keikkaa Helsingissä
Lue lisää
23 maalisk. 2022

Ministry päättää Euroopan-kiertueensa Helsinkiin 1. joulukuuta

Mukana Moral Hygiene -rundilla myös The 69 Eyes.
Lue lisää
22 maalisk. 2022

Manowar Suomeen 1. helmikuuta 2023 Metro Areenalle

Manowarin CRUSHING THE EMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR '22/'23 -kiertuetta on jouduttu siirtämään koronan tuoman epävarmuuden vuoksi jo kertaalleen, mutta nyt sekä uusi päivä että ...
Lue lisää
10 maalisk. 2022

Celine Dionin ja Manowarin Helsingin-konsertit siirtyvät

Lue lisää
16 helmik. 2022

Watain ja Abbath päättävät yhteiskiertueensa Helsinkiin lokakuussa

Chariots Of Fire European Tour 2022 -kiertueella mukana myös Tribulation sekä Bölzer.
Lue lisää
19 tammik. 2022

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferum lähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä ...
Lue lisää
11 tammik. 2022

Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle

Tähtitenori Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle. Bocellin oli alun perin määrä konsertoida Nokia Arenalla torstaina 27. tammikuuta. Uusi konserttipä...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.