Skip to content

16 kesäk. 2023

Konsertti

Virtuoosimainen rumpali ja mies Nightwishin rumpusetin takana tuo täysin uuden konseptin Apollon lavalle helmikuussa

Kai Hahto – virtuoosimainen rumpali ja mies Nightwishin rumpusetin takana tuo täysin uuden konseptin Apollon lavalle Helsinkiin lauantaina 3. helmikuuta 2024. Shown nimen mukaisesti esityksen pääroolissa on Kaitsu ja hänen rumpujen soitto ­­– yksin. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus sisältää ​​kappaleita muun muassa Nightwishin, Wintersunin, Swallow the Sunin ja Aurin katalogeista, yllätyksiä unohtamatta – kaikki Kaitsun mestarillisesta rumpalin näkökulmasta.

Apollon show on tämän erikoisprojektin ensimmäinen esitys – lisää esityksiä eri puolilla maailmaa julkaistaan ​​myöhemmin.

Kaitsu on innoissaan alkavasta projektista: ”Alone on kunnianosoitus rumpumatkalleni. Vuodesta 90 kun on kierrelty ja levytetty eri bändien kanssa, esimerkiksi Cartilage, Wings, Misantropia, Rotten Sound, Vomiturition, Enochian Crescent, Aggressor, Max on the Rox, Swallow the Sun, Wintersun, Trees of Eternity Auri ja tietenkin viimeiset 9 vuotta Nightwishin kanssa niin nyt on aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan mitä kaikkea on tullut tehtyä viimeisen reippaan 30 vuoden aikana. Tuhansia keikkoja ja noin 40 studioalbumia myöhemmin on aika juhlistaa tätä matkaa, musiikkia sekä omaa 50-vuotisjuhlaa.”

Liput keikalle nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

18 lokak. 2023

Weekend Winter Special valtaa Helsingin Jäähallin joulukuussa!

Lauantaina 16.12.2023 tapahtumassa nähdään legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter sekä DJ ja tuottaja Neptunica. Lauantaipäivän muut esiintyjät julkaistaan myöhemmin.
Lue lisää
2 lokak. 2023

Yhdysvaltalainen rock-bändi X Ambassadors saapuu Helsinkiin helmikuussa!

X Ambassadors nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 15.2.2024.
Lue lisää
22 syysk. 2023

Eagle-Eye Cherry saapuu Suomeen helmikuussa

”Save Tonight” kappaleellaan maailman suosioon noussut Eagle-Eye Cherry esiintyy Apollo Live Clubilla.
Lue lisää
19 syysk. 2023

ELECTRO-FOLK -SENSAATIO GO_A SAAPUU SUOMEEN MARRASKUUSSA

Go_A, bändi, joka nousi maailmanmaineeseen vuoden 2021 Euroviisuissa kappaleellaan 'SHUM', saapuu konsertoimaan Tampereen Tavara-asemalle 5. marraskuuta. Liput tähän odotettuun kon...
Lue lisää
5 syysk. 2023

Ara Malikian saapuu maailmankiertueellaan Kulttuuritalolle 16.3.2024

Lipunmyynti konserttiin alkaa perjantaina 8. syyskuuta klo 10.00.
Lue lisää
24 elok. 2023

Brittiläinen rap-ilmiö Lancey Foux esiintyy Helsingissä, Ääniwallissa 18. marraskuuta 2023

Liput tähän odotettuun tapahtumaan tulevat myyntiin Tiketissä 1. syyskuuta 2023 klo 10.00. Varmista paikkasi ja koe Lancey Foux livenä!
Lue lisää
21 heinäk. 2023

Joey DeMaio, MANOWAR-basisti, kirjailija, tuottaja ja menestyvä yrittäjä saapuu Suomeen “Words Of Power” Spoken Word Tour 2023 kiertueellaan

Luvassa on ennenäkemätön kurkistus kulissien taakse vain muutamalle sadalle MANOWAR fanille!
Lue lisää
17 heinäk. 2023

Eteläkorealainen laulaja ja räppäri B.I saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

B.I nähdään Helsingin kulttuuritalolla 5.10.2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 21.7. klo 10 osoitteessa www.lippu.fi/bi.
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.