Skip to content

16 helmik. 2022

Konsertti

Watain ja Abbath päättävät yhteiskiertueensa Helsinkiin lokakuussa

Ruotsin ilkein ja rumin black metal -yhtye Watain sekä norjalaislegenda Abbath lähtevät yhteiskiertueelle syksyllä. Chariots Of Fire European Tour 2022 -nimisellä kiertueella nähdään co-headlinereiden lisäksi ruotsalainen dark metal -ryhmä Tribulation sekä sveitsiläinen, hieman erikoisempi death metal -duo Bölzer. Tämä on juuri se kiertue, minkä extreme metallin ystävät ansaitsevat ikuiselta tuntuneen kuivan kauden jälkeen!

“Vihdoin pääsemme uutisoimaan ensimmäisestä Euroopan-kiertueesta tulevan The Agony & Ecstasy of Watain -albumin myötä”, Watainin vokalisti E. Danielsson sanoo. “Kiertueen nimi, Chariots Of Fire European Tour 2022, tulee albumin avaavan kappaleen ensimmäisistä lyriikoista, mutta nimi on myös hatunnosto Bathorylle, jonka musiikki on sydämen asia sekä meille että kiertuekumppanillemme Abbathille. Kiertueen lämmittelijöinä toimivat ainutlaatuiset Tribulation sekä Bölzer.”

Syyskuun alkuviikolla Pariisista alkava kattava Chariots Of Fire European Tour 2022 päättyy Helsingin Vanhalle 9. lokakuuta 2022.
Watain julkaisi äskettäin The Howling -singlen, mikä tulee löytymään 29. huhtikuuta ilmestyvältä The Agony & Ecstasy Of Watain -albumilta. Kuuntele single Spotifysta ja katso The Howling -video YouTubesta.

Abbath puolestaan on vastikään julkaissut singlenä nimikkokappaleen tulevalta albumiltaan Dread Reaver. Kappalesta on tehty myös virallinen streaming-video.

CHARIOTS OF FIRE EUROPEAN TOUR 2022
WATAIN | ABBATH | Co-Headliner
TRIBULATION | BÖLZER | Special Guests

9.10.2022 – VANHA YLIOPPILASTALO, HELSINKI

Lippujen ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 16. helmikuuta kello 11.00 osoitteessa https://www.lippu.fi/artist/watain/
Liput: 48,50€ (sis. palvelumaksut)

 

Lisää uutisia

Lue kaikki uutiset

Lisää uutisia

29 huhtik. 2022

Celine Dion Suomeen lokakuussa 2023

Samaan aikaan kun Celine Dion toipuu terveysongelmistaan, on hän julkistanut uudet päivämäärät aiemmin siirtyneelle Euroopan-kiertueelleen.
Lue lisää
14 huhtik. 2022

Unenomaisen indiepopin nousutähti Vancouver Sleep Clinic saapuu Suomeen syyskuussa

Kansainvälisten tv-ohjelmien soundtrackeilta tuttu yhtye julkaisee uuden levynsä ennen keikkaa Helsingissä
Lue lisää
23 maalisk. 2022

Ministry päättää Euroopan-kiertueensa Helsinkiin 1. joulukuuta

Mukana Moral Hygiene -rundilla myös The 69 Eyes.
Lue lisää
22 maalisk. 2022

Manowar Suomeen 1. helmikuuta 2023 Metro Areenalle

Manowarin CRUSHING THE EMIES OF METAL ANNIVERSARY TOUR '22/'23 -kiertuetta on jouduttu siirtämään koronan tuoman epävarmuuden vuoksi jo kertaalleen, mutta nyt sekä uusi päivä että ...
Lue lisää
10 maalisk. 2022

Celine Dionin ja Manowarin Helsingin-konsertit siirtyvät

Lue lisää
16 helmik. 2022

Watain ja Abbath päättävät yhteiskiertueensa Helsinkiin lokakuussa

Chariots Of Fire European Tour 2022 -kiertueella mukana myös Tribulation sekä Bölzer.
Lue lisää
19 tammik. 2022

Dark Tranquillity ja Ensiferum yhteiskiertueellaan Suomeen toukokuussa!

Kaksi kovan luokan yhtyettä yhdistää voimansa keväällä, kun ruotsalainen Dark Tranquillity ja suomalainen Ensiferum lähtevät viemään live-musiikin ilosanomaa ympäri Euroopan. Tämä ...
Lue lisää
11 tammik. 2022

Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle

Tähtitenori Andrea Bocellin Tampereen-konsertti siirtyy tammikuulta huhtikuulle. Bocellin oli alun perin määrä konsertoida Nokia Arenalla torstaina 27. tammikuuta. Uusi konserttipä...
Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat mahdollisuuden ostaa lippuja ennakkomyynneistä sekä tiedon ensimmäisenä meidän tulevista tapahtumista.